Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία Στυλιανίδη - Βρούτση στις Κυκλάδες


ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ
Περιοδεία στα νησιά των Κυκλάδων Νάξο και Πάρο ολοκλήρωσε ο βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης, συνοδευόμενος από τον τοπικό βουλευτή και.... αν. Τομεάρχη Οικονομίας Γιάννη Βρούτση. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στη Νάξο επισκέφθηκε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας, ενώ είχε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Νάξου Μανώλη Μαργαρίτη για το αναπτυξιακό πρόγραμμα του νησιού. Στη συνέχεια, μίλησε σε πολυπληθές ακροατήριο της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης και επισκέφθηκε χωριά του νησιού...

Στην Πάρο αντίστοιχα ο Γραμματέας Προγράμματος συναντήθηκε με τοπικούς φορείς, είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Χρήστο Βλαχογιάννη και μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση κατοίκων του νησιού. 

Εξαιτίας της υπερβολικής έκτασης που πήραν στα blogs και στα κεντρικά ΜΜΕ οι διαμαρτυρίες 9 ατόμων στη Νάξο, στελεχών εξωκοινοβουλευτικής αριστερής οργάνωσης, σε σχετικές καταγγελίες προέβησαν ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος του νησιού, ο σύνδεσμος Ξενοδόχων , το Σωματείο Ενοικιαζόμενων δωματίων του νησιού καθώς και η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας. 

Κατήγγειλαν τα 9 άτομα ότι ευθύνονται για την ακύρωση έργων 17 εκατ. ευρώ για το κεντρικό λιμάνι και το λιμάνι του Απόλλωνα και τους κατηγόρησαν ότι υπηρετούν μικροκομματικές σκοπιμότητες, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι η Ν.Δ. συμμετέχει εξίσου στο κάδρο της ευθύνης για την κατάσταση με το ΠΑΣΟΚ. Με τον τρόπο αυτό αμαυρώνουν και διασύρουν το νησί πανελλαδικά. 

 Η αντίδραση της Τοπικής κοινωνίας των Κυκλάδων εκδηλώθηκε θετικά με τη μαζική συμμετοχή κόσμου στις δύο ομιλίες του Ευριπίδη Στυλιανίδη, στον οποίο όλοι αναγνώρισαν την προσφορά του στα νησιά όταν ήταν Υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή και ολοκλήρωσε 3 μεγάλα σχολεία σε Νάξο και Πάρο καθώς και σειρά νηπιαγωγείων. «Χαιρόμαστε να μας επισκέπτονται πολιτικοί που δεν μας ξέχασαν όταν είχαν εξουσία και έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για τα νησιά μας …..» είπε ο Δήμαρχος Νάξου Μανώλης Μαργαρίτης. 

«Ο Ευριπίδης δεν είναι μόνο εξαιρετικός φίλος και συμμαχητής από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ αλλά και ένας πολιτικός με μέλλον και προοπτική για την παράταξη αλλά και τον τόπο μας ….» συμπλήρωσε προσφωνώντας ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης. «Όσοι δημιουργούν κατασκευασμένες τηλεοπτικές εντυπώσεις για να βάλουν την Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά στο ίδιο κάδρο ευθύνης με το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε πλήρη δυσαρμονία με την κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα. Σύντομα ο λαός θα δώσει την απάντηση επαναφέροντας την Ν.Δ. στην Κυβέρνηση κάνοντας τον Α. Σαμαρά Πρωθυπουργό και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη Υπουργό», δήλωσε ο αν. Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. και στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά Κώστας Τσιμάρας. 

«Ευχαριστώ τους Κυκλαδίτες για την αγάπη τους που εκφράζεται σήμερα με την μαζική συμμέτοχη τους στις εκδηλώσεις μας . Είναι για μένα σημαντικό και μου δίνει δύναμη το να μη λησμονείται και να αναγνωρίζεται το έργο μας στα δύο αυτά νησιά …..» υπογράμμισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου