Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Δικό του υποψήφιο θέλει να κατεβάσει στο ΠΑΣΟΚ ο Θ. Πάγκαλος


Δικό του υποψήφιο θέλει να κατεβάσει στο ΠΑΣΟΚ ο Θ. Πάγκαλος
ΠΙΕΖΕΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΟΛΟ
Όποιος θεωρεί ότι ο...
Θεόδωρος Πάγκαλος θα αναμένει υπομονετικά να δει ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ για να αποφασίσει το τι θα κάνει, πλανάται πλάνην οικτρά. Εξάλλου σε όλες τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στη μετά Ανδρέα εποχή έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ήταν στην ομάδα των «4» που έβγαλε τον Σημίτη, ενώ το 2007 η ζυγαριά έγειρε προς τον Γιώργο, όταν ανακοινώθηκε η στήριξη του Θ. Πάγκαλου.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, όπως πολλάκις έχουμε τονίσει δεν υπάρχει περίπτωση να συνταχθεί με τον Ε. Βενιζέλο, καθώς η αντιπάθεια μεταξύ τους δεν κρύβεται. Αλλά και ο Χρ. Παπουτσής θεωρείται από τον Θ. Πάγκαλο ως άχρωμος και άοσμος.   
Οπότε η πρόθεση του έμπειρου πολιτικού είναι να βρεθεί τρίτος υποψήφιος, οποίος θα αποτελέσει τον μεταρρυθμιστικό πόλο, όπως αρέσκεται να λέει στους συνομιλητές του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πιέζονται αφόρητα τόσο η Άννα Διαμαντοπούλου όσο και ο Γιάννης Ραγκούσης, να θέσουν υποψηφιότητα και να στηριχθούν τόσο από τον Θ. Πάγκαλο, όσο και από την ομάδας που μετέχει των συνάξεων στην Ζαλοκώστα.
Στο στρατόπεδο του έτερου αντιπροέδρου, του Ευάγγελου Βενιζέλου αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία τις κινήσεις Πάγκαλου και γι’ αυτό το λόγο και οι προτάσεις του για τη χώρα και το κόμμα αντιμετωπίστηκαν θετικά: «Είναι ενδιαφέρουσες οι προτάσεις Πάγκαλου και θα τροφοδοτήσουν τον προγραμματικό διάλογο» έλεγαν κύκλοι του Βενιζέλου, οι οποίοι επισημαίνουν πως δεν πρόκειται να σηκώσουν τους τόνους, σε αντίθεση με ό,τι είχε γίνει το 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου