Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Συνταγή Πατάτες πενταράτες Νάξου.



 
ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΕΝΤΑΡΑΤΕΣ
Το ξέρατε ότι η πατάτα έρχεται δεύτερη σε κατανάλωση παγκόσμια, μετά το ρύζι;! Είναι από τα αγαπημένα μας συνοδευτικά, έχει οπαδούς κάθε ηλικίας. Οι πατατούλες τρώγονται ψητές, τηγανιτές, βραστές· όπως θέλουμε! Σας έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο για τηγανιτές πατάτες! Ένα πολύ νόστιμο πιάτο, αλλά και με πολύ ωραία εμφάνιση...

Σπεσιαλιτέ Νάξου
ΥΛΙΚΑ
(ολα τα υλικά παραγωγής μας)
1 κιλό πατάτες μικρές
Μισό κιλό κρεμμύδια
Λάδι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τις πατάτες,χωρίς να τις καθαρίσουμε,τις κόβουμε σε λεπτές φέτες
και τις αλατίζουμε.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και ρίχνουμε τις πατάτες να τηγανιστούν ελαφρά.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες,τα αφήνουμε να τηγανιστούν και
να κοκκινίσουν μαζί με τις πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου