Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ποιοί κατέθεσαν αίτηση υποψηφιότητας στη ΝΔ. Εκτός εκλογών ο Κόκκινος;


Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας στη Νέα Δημοκρατία, ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.ND_SHMA
Επισήμως, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι από τις Κυκλάδες κατατέθηκαν 6 με 7 αιτήσεις.Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, αίτηση έχουν καταθέσει οιΤριαντάφυλλος ΤριανταφυλλίδηςΧρήστος Καφτηράνης,Παναγιώτης Ευθυβουλίδης, Γιώργος Μπαφίτης και άλλοι δύο οι τρεις, τα ονόματα των οποίων...
δεν έχουν διαρρεύσει.
Αίτηση υποψηφιότητας δεν κατέθεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο περιφερειακό συμβούλιο, Χαράλαμπος Κόκκινος, ο οποίος το πιθανότερο είναι να μην αναμειχθεί τελικά με τις εκλογές. Εξυπακούεται, ότι υποψήφιος θα είναι ο Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος δε χρειάζεται να κάνει αίτηση υποψηφιότητας, αφού είναι εν ενεργεία βουλευτής.
Όπως έχει ξαναγραφτεί, η ΝΔ θα αναζητήσει τουλάχιστον μία γυναίκα για το ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων, ωστόσο καμία αίτηση γένους θηλυκού δεν κατατέθηκε για υποψηφιότητα.
Τέλος, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο 100%, ότι η επιλογή των υποψηφίων δε θα γίνει μόνο από τις αιτήσεις που έχουν κατατεθεί. Η ΝΔ αναμένεται να προσεγγίσει και άλλα πρόσωπα, σε μια προσπάθεια να ισχυροποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ψηφοδέλτιο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου