στα 1916 στρέμματα και στους 220 παραγωγούς το 2011. Στο τοματάκι από τα 152 στρέμματα και τους 57 παραγωγούς του 2008 φτάσαμε στα 414 στρέμματα και στους 142 παραγωγούς το 2011. Η αύξηση που σημειώνεται οφείλεται στην εξασφάλιση ικανοποιητικών τιμών για τον παραγωγό που αντισταθμίζει τη μικρή στρεμματική απόδοση των ξερικών αυτών καλλιεργειών.
Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012
Φάβα και τοματάκι Σαντορίνης σε άνοδο
στα 1916 στρέμματα και στους 220 παραγωγούς το 2011. Στο τοματάκι από τα 152 στρέμματα και τους 57 παραγωγούς του 2008 φτάσαμε στα 414 στρέμματα και στους 142 παραγωγούς το 2011. Η αύξηση που σημειώνεται οφείλεται στην εξασφάλιση ικανοποιητικών τιμών για τον παραγωγό που αντισταθμίζει τη μικρή στρεμματική απόδοση των ξερικών αυτών καλλιεργειών.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου