Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Κόβει δρομολόγια και ταχύτητα η Blue Star-Διαμαρτυρία εν πλω από επιβάτες του "Paros"


Αναστάτωση δημιουργήθηκε λίγο μετά την αναχώρηση του Blue Star "Paros" σήμερα το απόγευμα από τον Πειραιά, όταν ανακοινώθηκε, ότι το πλοίο θα ταξιδέψει με μειωμένη ταχύτητα λόγω αύξησης της τιμής των καυσίμων. Επιβάτες, έσπευσαν να...
διαμαρτυρηθούν για το γεγονός της υποβάθμισης των υπηρεσιών, ζητώντας μάλιστα να μειωθεί ο ναύλος. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ταξιδιώτες που έπρεπε να περάσουν από την Πάρο στην Αντίπαρο δεν θα μπορούσαν να το κάνουν, αφού το πλοίο σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε θα έφτανε στο λιμάνι της Πάρου με 45 λεπτά καθυστέρηση. Από την άλλη, ήδη έχουν μετατραπεί οι ώρες αναχώρησης των δρομολογίων της εταιρείας για τα απογευματινά δρομολόγια από τα νησιά προς Πειραιά, ενώ έχει προχωρήσει σε μείωση δρομολογίων...Έτσι το Σάββατο θα εκτελείται από Πειραιά μόνο το πρωινό δρομολόγιο προς Πάρο - Νάξο και άλλα νησιά, ενώ από Νάξο δεν θα υπάρχει ούτε πρωινό ούτε απογευματινό δρομολόγιο προς Πειραιά. Επίσης, την Κυριακή θα εκτελείται μόνο το απογευματινό δρομολόγιο από τον Πειραιά προς τα νησιά.

Άλλωστε, ήδη η εταιρεία, τροποποίησε τις ώρες αναχώρησης από τα λιμάνια των νησιών στα οποία προσεγγίζουν τα πλοία της και για παράδειγμα, από τη Νάξο η αναχώρηση θα γίνεται στις 7:15 μ.μ.
Πηγη naxos news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου