Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Απo το Καζάν στην Πολή ο Παναθηναϊκός

Απo το Καζάν στην Πολή ο Παναθηναϊκός Το πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση του στο final 4 της Euroleague καλείται να κάνει ο Παναθηναϊκός στο Καζάν επί της Ούνιξ ώστε να εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλό του στην φάση των «16».
Όπως τα έφεραν τα... πράγματα για τις δύο ομάδες καλούνται στο μεταξύ τους παιχνίδι να παίξουν έναν τελικό για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης που θα τους χαρίσει το πλεονέκτημα της έδρας στην φάση των play off απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, από την πλευρά των Πρωταθλητών Ευρώπης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του αφού ο Κώστας Καϊμακόγλου, που είχε ενοχλήσεις στην γάμπα, προπονήθηκε κανονικά και επί ρωσικού εδάφους και έθεσε τις υπηρεσίες του στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.
Από την άλλη πλευρά, ο Εβγκένι Πασούτιν θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του Βλάντιμιρ Βερεμένκο, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων είναι αμφίβολος. Πάντως για τους Ρώσους η νίκη είναι μονόδρομος για ακόμα έναν λόγο, καθώς αν ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό και την ίδια ώρα η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ κερδίσει την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, τότε μένει εκτός συνέχειας. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός προκρίνεται και με ήττα, αλλά ως δεύτερος.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου