Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Ηρώ Λεγάκη: «Εννοείται ότι το sex παίζει ρόλο σε μια σχέση»

Ηρώ Λεγάκη: «Εννοείται ότι το sex παίζει ρόλο σε μια σχέση»


Τι προσόντα πρέπει να έχει ένας άνδρας προκειμένου να
κατακτήσει την καρδιά της Ηρώς Λεγάκη;...

«Δεν ζητάω και πολλά, λίγα και καλά. Να είναι γλυκός, δυναμικός, να έχει χιούμορ, και να είναι ειλικρινής. Σίγουρα παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση, και μάλιστα μεγάλο. Να σου πω την αλήθεια, πρώτα κοιτάζω την εμφάνιση. Ο ιδανικός άντρας για τα δικά μου γούστα πρέπει να είναι ψηλός, μελαχρινός και καλογυμνασμένος. Εννοείται ότι το sex παίζει ρόλο σε μια σχέση. Για να προχωρήσει η σχέση πρέπει να υπάρχει χημεία στον ερωτικό τομέα αλλιώς…». 
Βιογραφικό
Η Ηρώ Λεγάκη, Playmate 2011. με καταγωγή από την Νάξο και την Κέρκυρα γεννήθηκε πριν από 20 χρόνια για ένα και μοναδικό σκοπό: να αναστατώσει το ανδρικό φύλο!

Η Ηρώ Λεγάκη ανήκει στην χορευτική ομάδα του Dream City. Με τα σέξι κοστούμια της που αφήνουν λίγα σημεία του σώματος της καλυμμένα και δίνουν στη φαντασία του καθενός τη δυνατότητα να οργιάσει, ξεσηκώνει τους πάντες με τις χορευτικές της κινήσεις. 

Δεν σταματά όμως εκεί. Κάνει καριέρα και στο μόντελινγκ! Πέρσι αποφάσισε να πάρει μέρος στα Playmates 2011 και όχι μόνο μπήκε στην 12άδα με τις υποψήφιες, αλλά βγήκε και πρώτη! Με τα γατίσια μάτια της, το αψεγάδιαστο πρόσωπό της και το μεσογειακό γεμάτο καμπύλες κορμί της έπεισε κοινό και κριτική επιτροπή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου