Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Η Μπέτη Κουράκου μιλάει για την σχέση της με τον Μπαλοτέλι,τον "μεγάλο σταρ της χτεσινής αναμέτρησης"



Mε γκολ του Μπαλοτέλι, η Ιταλία εξασφάλισε την είσοδο της στον τελικό του Euro 2012, ενώ οι γερμανοί έμειναν πίσω… Ο Ιταλός απασχόλησε για μεγάλο διάστημα τα ΜΜΕ της χώρας μας καθώς διατηρούσε δεσμό με την ελληνίδα Μπέτυ Κουράκου!...
Ο άσσος της Manchester City ήταν αρραβωνιασμένος για 3μισή χρόνια με την καλλονή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο στο Μιλάνο. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και αμέσως έζησαν μαζί στο Μιλάνο και στην Μπρέσια.
Το μελαχρινό μοντέλο γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρή είχε λατρεία με τον  αθλητισμό, εξού και η λατρεία και με τον Μπαλοτέλι.
Η Μπέτυ Κουράκου για μεγάλο διάστημα περπατούσε στις πασαρέλες του Μιλάνου και έκανε φωτογραφίσεις για ιταλικά περιοδικά, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς από τους οποίους έχει κερδίσει και τίτλους.
Όσο για τον Μάριο Μπαλοτέλι, θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ιδιόρρυθμο, αφού όταν έβαλε το γκολ στους γερμανούς έδειξε στις κάμερες το μπλουζάκι του που έγραφε «Why always me;», δηλαδή«γιατί πάντα εγώ;», ενώ στο τέλος του αγώνα που όλοι πανηγύριζαν τη νίκη της Ιταλίας, εκείνος καθόταν απομακρυσμένος και… σκεπτικός!
Ο άσσος του ποδοσφαίρου είναι μόλις 21 ετών. Έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια. Είναι παιδί γιαπωνέζων μεταναστών, ενώ σε πολύ νεαρή ηλικία αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε να χειρουργηθεί. Οι γονείς του όντας μετανάστες αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα κι αναγκάστηκαν να δώσουν τον Μάριο για υιοθεσία. Ο νέγρος ποδοσφαιριστής έχει αντιμετωπίσει και ρατσιστικά προβλήματα. Ευτυχώς ,με το πέρασμα των χρόνων οι κόποι του και οι δυσκολίες  ανταμείφθηκαν , καθώς αναγνωρίστηκε το ταλέντο του και έγινε άσσος στο ποδόσφαιρο!
Για να δούμε θα καταφέρει να κερδίσει το κύπελλο του Euro 2012 στα χέρια του;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου