Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Γήπεδο beach volley η Αριστοτέλους


Καυτή θα είναι η ατμόσφαιρα από την Πέμπτη έως και την Κυριακή στην πλατεία Αριστοτέλους, όχι λόγο της ανόδου της θερμοκρασίας, αλλά εξαιτίας των αγώνων Beach Volley, που θα πραγματοποιηθούν στην καρδιά της πόλης.
Άμμος, κερκίδες και φιλέ άρχισαν να στήνονται στην πλατεία, η οποία θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο γήπεδο volley, δίνοντας τη δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς να θαυμάσουν από κοντά κορυφαίους αθλητές. Από χθες ειδικά συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς κάτω από το καυτό ήλιο, προκειμένου να προετοιμάσουν το γήπεδο...

Ουσιαστικά πρόκειται για τον δεύτερο «σταθμό» του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, και μάλιστα με ένα Γκραν Σλαμ στην πλατεία Αριστοτέλους που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά και δημοφιλή αθλήματα του καλοκαιριού.
Παράλληλα, θα παίξει και η ομάδα των Special Olympics, το Σάββατο από τις 20.00 – 21.00, ενώ το γήπεδο θα είναι ανοιχτό προς το κοινό, προκειμένου ο κόσμος να μυηθεί στην τεχνική του αθλήματος.«Θα υπάρχει επίσης ελεύθερος χώρος για να παίζουν βόλεϊ τα παιδιά και αυτοί που θα κατεβούν να δουν την διοργάνωση» ανέφερε στη Voria.gr και στην Κάτια Γερακαρίτου η αντιδήμαρχος Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών, Μαρία Πασχαλίδου.
Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο beach volley, κατόπιν συνεννόησης με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, την Παρασκευή από τις 20.00-21.00 και την Κυριακή από τις 17.30- 18.30.
Παράλληλα με το τουρνουά, αύριο θα πραγματοποιηθούν προπονητικά camp Beach Volley για παιδιά ηλικίας 10 έως 15 ετών. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο camp μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης στο 2310.958340.
Την ευθύνη της διοργάνωσης την έχει η αντιδημαρχία Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών του δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.
Ωστόσο, οι δραστηριότητες της αντιδημαρχίας δεν σταματούν εδώ, καθώς προς το τέλος του καλοκαιριού σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί το δεύτερο πικ – νικ, μόνο που αυτή τη φορά θα έχει ομπρέλες και ξαπλώστρες στο κέντρο της πόλης, είτε στην πλατεία Αριστοτέλους είτε στην παραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου