Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Έριξε... άγκυρα ο Μανωλάς

Έριξε... άγκυρα ο Μανωλάς


 ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ
«ΞΕΧΝΑΕΙ» ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΒΡΑΑ, ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ...

Η πορεία του Όλοφ Μελμπεργκ με την Εθνική Σουηδίας θα ολοκληρωθεί σήμερα το βράδυ μετά τον αγώνα με τους Γάλλους και πιθανότατα αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα του ομοσπονδιακού συγκροτήματος της χώρας του. 

Ο ίδιος έχει πει ότι θα ξεκινήσει εκ νέου συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του στο EURO 2012. 

Είναι σίγουρο, όμως, πια ότι ο Ολυμπιακός δεν θα μπει σε συζήτηση με τον Σουηδό. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στον Μέλμπεργκ. Έχει κάνει μια συγκεκριμένη οικονομική πρόταση και περιμένει την απάντηση. Η πρόταση που έχει κάνει, μάλιστα, ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη δυνατή και δεν μπορεί να “ανέβει” άλλο. 

Θα πρέπει να θεωρείται εξάλλου δεδομένη η συμφωνία με τον Κώστα Μανωλά, όπως εδώ και πολύ καιρό έχει γράψει η “Αποψη” και το www.iapopsi.gr. Ο νεαρός αμυντικός, έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και στις αρχές Ιουλίου η συμφωνία των δύο πλευρών θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

Τυπικά το συμβόλαιο του Κώστα Μανωλά με την ΑΕΚ, ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου και ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να περιμένει για να κάνει την επίσημη ανακοίνωση. 

Τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ωστόσο, ο Ολυμπιακός που θέλει να κάνει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν, δεν μπορεί να περιμένει τον Σουηδό πέρα από την Παρασκευή. 

“Σκύλος” ο Αβραάμ... 

Ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου σαφώς έχει προβληματίσει τον Ολυμπιακό, ωστόσο, ο αμυντικός του Ολυμπιακού, όπως λένε οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, είναι... σκύλος και θα δώσει μάχη για να επιστρέψει νωρίτερα από τους 6 μήνες της αρχικής εκτίμησης. 

Κάποιες εκτιμήσεις αναφέρουν, μάλιστα, ότι ο Αβραάμ μπορεί και να μπει στο γήπεδο τον Οκτώβριο και προς τα τέλη του μήνα να ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και να μετράει αντίστροφα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου