Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Νάξος: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Γεωργίου


Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης 20 Ιουνίου στη θαλάσσια περιοχή την οποία είχε χαθεί (παραλία Αγίου Γεωργίου) ο Λάμπρος Χαμηλοθώρης. Μετά από έρευνες που διήρκεσαν τέσσερα περίπου εικοσιτετράωρα γύρω στις 10:30 το πρωί και ενώ οι έρευνες ήταν σε εξέλιξη τόσο από στεριάς όσο και από βυθού και θαλάσσης, από το λόφο του Άη Γιώργη, με κιάλια, συγγενής του άτυχου 35χρονου είδαν το  σώμα του να επιπλέει στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Φλοίσβου και λόφου (Πορτοκάλι)...

Να σημειωθεί ότι όλες αυτές τις ημέρες από το Σάββατο στις 7:00 το βράδυ οι έρευνες συνεχίζονταν με αμείωτο ρυθμό παρ’ όλες τις αντιίξοες καιρικά συνθήκες.
 Αμέσως ενημερώθηκε όργανο του Λιμενικού που ειδοποίησε τόσο το σκάφος του Λιμενικού όσο και τον Ευθύμιο Αλιμπέρτη, μέλος της Πολιτικής Προστασίας Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο οποίος όλες τις προηγούμενες ημέρες έπαιρνε μέρος στις έρευνες με το φουσκωτό του σκάφος. Ο κ. Αλιμπέρτης με ένα δύτη και ένα λιμενικό έσπευσαν στο σημείο και περισυνέλεξαν το σώμα του άτυχου νέου.
«Με ειδοποίησαν στον ασύρματο ότι επιπλέει το σώμα του αγνοούμενου και αμέσως σε συνεργασία με το λιμεναρχείο σπεύσαμε στο σημείο» δήλωσε ο Ευθύμιος Αλιμπέρτης στο naxosnow.gr Δέσαμε το σώμα του άτυχου νέου και το ανεβάσαμε στο σκάφος, τηρήσαμε την πρέπουσα διαδικασία και το μεταφέραμε στη μικρή προβλήτα στη Χώρα της Νάξου όπου περίμενε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο».
Η σωρός του 35χρονου θα μεταφερθεί το απόγευμα στην Αθήνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου