Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Τελικός στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”: Νικητής ο Στέλιος Λεγάκης από τη Νάξο!


Τελικός ήταν και  … τελείωσε! Μεγάλος νικητής στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο ο  Στέλιος Λεγάκης από τη Νάξο!(Ρεπορτάζ για τη συμμετοχή του Στέλιου Λεγάκη στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και το πως μάγεψε και συγκίνησε την κριτική Επιτροπή της εκπομπής ΕΔΩ)
Ανάμεσα στους 12 υποψήφιους που έφτασαν στον τελικό οι 3 που πήραν τις περισσότερες ψήφους του κοινού ήταν με τυχαία σειρά -  όπως ανακοίνωσε ο Χρήστος Φερεντίνος:...

Ο Γιώργος Ιωάννου, με το τραγούδι του, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Στέλιος Λεγάκης και ο  Χρήστος Καρνάβας. Και οι τρεις πρώτοι λοιπόν από τον χώρο του τραγουδιού.

Ο πρώτος που αποχώρησε από την τριάδα ήταν ο Χρήστος Καρνάβας και δηλαδή ο τρίτος νικητής.
Δύο 14χρονα παιδιά στις πρώτες θέσεις του Ελλάδα έχεις ταλέντο! Τελικός νικητής ο Στέλιος Λεγάκης  και δεύτερος ο Γιώργος Ιωάννου.
Τα δώδεκα ταλέντα που είδαμε στον τελικό είναι ο Γιώργος Ιωάννου που διαγωνίζεται στο τραγούδι, το δίδυμο Στεφανίδου Τζένη και Βαγγέλης που εντυπωσιάζει με τον ακροβατικό χορό, τα Bond Girls που θα χορέψουν λάτιν, οι Mpelades που έχουν ετοιμάσει μια μοναδική χορογραφία στον ακροβατικό χορό, το Αχτύπητο Δίδυμο που θα τραγουδήσει ραπ, ο Στέλιος Λεγάκης που μάγεψε με τη φωνή του, η Σοφία Τσόλα που θα μας κάνει εναέρια ακροβατικά, οι Αόμματοι Productions, ο Σανκάρα με τα μαγικά τρικ, ο Κωνσταντίνος Χρυσοστόμου, ο Τάσος Φώκου και ο μοναδικός Χρήστος Καρνάβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου