Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Την Κυριακή θα ελευθερώσουμε την Ελλάδα από τους τοκογλύφους

Είμαστε στο ευρώ και θα παραμείνουμε τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Αιγάλεω...


 Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις 18 Ιουνίου θα «ελευθερώσουμε την πατρίδα από τους τοκογλύφους οι οποίοι σκλάβωσαν τη χώρα».

Όπως υποστήριξε ο κ. Καμμένος, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ, ενώ υπογράμμισε ότι το «δίλλημα αυτών των εκλογών είναι αν θα παραδοθούμε στο Αγγλικό Δίκαιο ή αν θα προστατεύσουμε την Ελληνική οικογένεια»...


Όπως είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων την Δευτέρα θα καταργηθεί η ασυλία για βουλευτές και υπουργούς ενώ πρόσθεσε ότι θα επιδιώξουμε να γίνει κυβέρνηση που θα καταργήσει τα μνημόνια της υποδούλωσης.

Παράλληλα τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το μόνο πατριωτικό, αστικό, λαϊκό κίνημα που δεν έχει σπόνσορες.

Εξάλλου, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι θα επιδιώξει να γίνει κυβέρνηση η οποία θα καταργήσει το μνημόνιο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, «τα πολιτικά κόμματα του χθες εγκατέλειψαν τις αρχές και τις αξίες τους και κράτησαν μόνο τις ταμπέλες».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι «ούτε δεν πάει για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις από τα δάνεια της Τρόικα» για να συμπληρώσει ότι «οι μισθοί και οι συντάξεις πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο».

Τέλος, αναφέρθηκε στα εθνικά ζητήματα και τη λαθρομετανάστευση λέγοντας ότι η Ελλάδα ανήκει μόνο στους Έλληνες και θα κατοικηθεί μόνο από Έλληνες. 

«Μην νομίζουν κάποιοι ότι στο όνομα της συναίνεσης θα διαπραγματευτούμε το όνομα της Μακεδονίας ή το θέμα της λαθρομετανάστευσης ή τον φυσικό μας πλούτο», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου