Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Διακο… πές το κι έγινε… στην Πάρο και στην Νάξο!

Διακοπές! Επιτέλους έφτασε η στιγμή που θα ξαποστάσουμε λίγο από τη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλαμε για διαβίωση ή για πολλούς επιβίωση αυτό το χειμώνα. Τι καλύτερο, λοιπον, από μία επίσκεψη στην Πάρο και στη Νάξο; 

Δύο πανέμορφα Κυκλαδονήσια που υπόσχονται ξεκούραση και χαλάρωση σε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες του Αιγαίου, γνωστές για την φυσική ομορφιά και τα κρυστάλλινα νερά τους. Ιδανικοί προορισμοί για οικογένειες, ζευγάρια, παρέες, ακόμα και λάτρεις των extreme sports, αφού θεωρούνται κορυφαίες τοποθεσίες για windsurfing. Η ισορροπία μεταξύ...
ηρεμίας και κοσμικής ζωής καθιστά την Νάξο και την Πάρο ιδιαίτερα φιλόξενους προορισμούς. 

Πώς θα πας; Γρήγορα και άνετα με την ΒLUE STAR FERRIES! 

Καθημερινά η Blue Star Ferries πραγματοποιεί δύο αναχωρήσεις από Πειραιά με το Blue Star Paros και το ολοκαίνουργιο Blue Star Delos. Από 27/07/12 θα εκτελούνται δρομολόγια και από την Ραφήνα με το Blue Star Ithaki. 

Τα πλοία διαθέτουν άνετους χώρους και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κάνοντας την παραμονή σου εν πλω απολαυστική, γιατί… οι διακοπές σου ξεκινούν από το πλοίο!

Χαλάρωσε στα μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος του πλοίου, απόλαυσε γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό. Για το γεύμα σου, μπορείς να επισκεφθείς τα εστιατόρια Goody’s και Self – Service.

Κάνε τις αγορές σου στα καταστήματα των πλοίων όπου θα βρεις κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα BLUE STAR FERRIES.

Διασκέδασε με video games, σέρφαρε στο Internet με κάρτα WIFI και αν μείνεις από μετρητά ανάληψη μετρητών από το ΑΤΜ του πλοίου.

TIPS: Γίνε μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών SeaSmiles. Με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφάλισε εκπτώσεις σε μελλοντικά ταξίδια καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια.

«BLUE STAR FERRIES, κανείς δεν μας ταξιδεύει καλύτερα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου