Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Λάζαρος Θεόφιλος: «Καλύτερα να διαλύσεις έναν αρραβώνα παρά ένα γάμο»

lazaros-naxosnow.grΖωντανό παραμένει το ενδιαφέρον του Λάζαρου Θεόφιλου για τις επόμενες περιφερειακές εκλογές, μετά το «ναυάγιο» των συνομιλιών του με τους κ.κ. Μαϊτό και Γρυλλάκη για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Ο κ. Θεόφιλος επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του naxosnow.gr δηλώνοντας κατηγορηματικά: «Αποσύρομαι από τα δημοτικά δρώμενα της Νάξου».....

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων, ο κ. Θεόφιλος υπήρξε αποκαλυπτικότατος όσον αφορά το έντονο παρασκήνιο που υπήρξε κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, καταγγέλλοντας ότι η όλη προσπάθεια υπονομεύτηκε και δυναμιτίστηκε από υψηλούς πολιτικούς παράγοντες της τοπικής πολιτικής σκηνής, από διάφορα «παραμάγαζα» αλλά και από τις συστηματικές διαρροές που έκαναν προς την τοπική κοινωνία και τα ΜΜΕ, διάφοροι «παράγοντες και παραγοντίσκοι» του νησιού.
«Καλύτερα να διαλύσεις έναν αρραβώνα παρά ένα γάμο»
Κατά τα άλλα, χαρακτήρισε πολύ καλό το κλίμα των συνομιλιών, επισημαίνοντας ότι και οι τρεις συνομιλητές έδειξαν καλή διάθεση για συνεργασία, καταθέτοντας μάλιστα κοινό κείμενο με το σχέδιο στόχων και επιδιώξεων όσον αφορά το Δήμο.
Αναφερόμενος στο «ναυάγιο» των πολιτικών ζυμώσεων που έγιναν μεταξύ του ίδιου και των κ.κ. Μαϊτού και Γρυλλάκη, ο κ. Θεόφιλος σημείωσε με νόημα ότι «καλύτερα να διαλύσεις έναν αρραβώνα παρά ένα γάμο», επαναλαμβάνοντας ότιοι παρεμβάσεις τρίτων κατέστησαν αδύνατη τη συνεργασία των τριών «μνηστήρων».

Ερωτηθείς για το αν θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Θεόφιλος απάντησε ότι αν και ο ίδιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε ένα ενδεχόμενο σχήμα, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν ο Γιάννης Μαχαιρίδης θα ξαναθέσει υποψηφιότητα. Πάντως μια είδηση που βγήκε από τις δηλώσεις του κ. Θεόφιλου, είναι ότι τόσο η πλειοψηφία, όσο και η μείζονα μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου, επεξεργάζονται σοβαρά την κάθοδο στις εκλογές με κοινό ψηφοδέλτιο. Ο ίδιος δήλωσε ανοικτός σε μια τέτοια συνεργασία, εκφράζοντας ωστόσο την ελπίδα, ότι ο Γιάννης Μαχαιρίδης θα ξαναδιεκδικήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου