Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Μόνιμοι κάτοικοι Πάρου Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια

Μόνιμοι κάτοικοι Πάρου Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια


Εκείνη ασχολείται με το παγωτατζίδικο που άνοιξε στην Παροικία. Εκείνος επιβλέπει τις τελευταίες εργασίες στην μεζονέτα που χτίζουν στο νησί. Και έτσι, γλυκά και ξέγνοιαστα, περνούν οι μέρες του...
ζευγαριού που δεν έχει πια επαγγελματικές υποχρεώσεις (αφού το δικό της Dancing with the Stars αναβλήθηκε και οι δικές του εμφανίσεις ολοκληρώθηκαν).
Μπορεί η οικονομική κρίση να κάνει κακό στην υγεία, κάτι που έχουν διαπιστώσει όλες οι τελευταίες επιστημονικές έρευνες, αλλά προφανώς κάνει καλό στον έρωτα.
Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να συμβαίνει στην περίπτωση του ζεύγους Ζέτας Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη που, τους τελευταίους δυο μήνες, φαίνεται να έχουν ρίξει μαύρη κοτρώνα πίσω τους και να περνούν την καλύτερη φάση του ερωτά τους μένοντας μόνιμα στην Πάρο.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν βρίσκουν τρόπο να γεμίσουν τις μέρες τους, καθώς και οι δυο τους έχουν πράγματα που πρέπει επιτακτικά να επιβλέψουν ώστε να γίνουν σωστά.
Έτσι τα πρωινά η Ζέτα ασχολείται με το παγωτατζίδικο που έχει ανοίξει στην Παροικιά και ο Μιχάλης με τις τελευταίες οικοδομικές εργασίες που γίνονται στην μεζονέτα που ετοιμάζουν.
Όπως όλα τα ωραία πράγματα σε αυτή την ζωή, έτσι και αυτή η 'αγραναύπαση', δεν πρόκειται να κρατήσει και πολύ αφού στις αρχές Μάιου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πρέπει να πετάξει για το Σικάγο, από όπου ξεκινάει η Αμερικάνικη περιοδεία του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου