Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Π.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Φεύγουμε οριστικά από τον Παναθηναϊκό

Οριστικά αποχωρούν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι μετά το τέλος της σεζόν. Αυτό δήλωσε ο εκ των ιδιοκτητών των «πρασίνων» Παύλος Γιαννακόπουλος και τόνισε πως θέλει να ολοκληρωθεί η χρονιά με την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού τροπαίου...
 

Ο ηγέτης των Πρωταθλητών Ευρώπης, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ επανέλαβε αυτό που από το περασμένο καλοκαίρι έχει προαναγγείλλει και σε κάθε ευκαιρία τονίζει, ότι δηλαδή η φετινή είναι και η τελευταία σεζόν που τον βρίσκει στο τιμόνι του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, τόνισε και πάλι πως δεν έχει καμία πρόθεση ενασχόλησης με τα θέματα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού: «Η απόφαση να φύγουμε από τον Παναθηναϊκό είναι οριστική και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, καθώς έχουμε κουραστεί τόσα πολλά χρόνια. Είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με το μυαλό μας στην ομάδα και θα πρέπει να γίνει η αλλαγή. Έχουμε ταυτιστεί με τον κόσμο και θέλουμε να βρίσκεται πάντα ο σύλλογος στην κορυφή. Θέλουμε να κατακτήσουμε και τον έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο», τόνισε ο Παύλος Γιαννακόπουλος και με την ευκαιρία δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στους οπαδούς των Πρωταθλητών Ευρώπης που θα ταξιδέψουν στην Πόλη, για το Final 4 να είναι προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου