Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ξεκίνησε τις προεκλογικές του περιοδείες ο Χρήστος Καφτηράνης


Ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ.Χρήστος Καφτηράνης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο ΝΟ.Δ.Ε. κ.Χαλκιά Ευάγγελο, πραγματοποίησε επίσκεψη στο επιμελητήριο Κυκλάδων το μεσημέρι της Τρίτης 24 Απριλίου 2012 έχοντας συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του επιμελητηρίου...

Όπως τόνισε ο κ. Καφτηράνης η επιλογή του να ξεκινήσει τις επίσημες συναντήσεις του ως υποψήφιος βουλευτής από το επιμελητήριο Κυκλάδων, κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, καθώς σηματοδοτεί την έμφαση που δίνεται από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και τον πρόεδρό της κ. Αντώνη Σαμαρά στους τομείς της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης, ως μοναδικού δρόμου για την έξοδο από την ύφεση.
Ξεκινώντας από το Ζάππειο 1 και καταλήγοντας στο Ζάππειο 3, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Καφτηράνης, το ιδιαίτερο βάρος που έχει δώσει η Νέα Δημοκρατία στους τομείς αυτούς αποτυπώνεται στο γεγονός πως, για πρώτη φορά, μια παράταξη παρουσιάζει ένα συγκεκριμένο, στοχευμένο και προπαντός, υλοποιήσιμο πρόγραμμα για την Επιχειρηματικότητα και τον Τουρισμό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Σαμαρά, βάσει των οποίων, τα Επιμελητήρια θα ενδυναμωθούν περαιτέρω προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.
Από την πλευρά του Επιμελητηρίου ο πρόεδρος κ. Ρούσσος, εκτός των άλλων αναφέρθηκε στη μακρά και άριστη συνεργασία με τον κ. Καφτηράνη, ιδιαίτερα δε κατά την 6αετία διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, οπότε και ο κ. Καφτηράνης αποτέλεσε σε πολλές περιπτώσεις το συνδετικό κρίκο με την Κυβέρνηση, στηρίζοντας σοβαρά θέματα που απασχόλησαν τους επιχειρηματίες των Κυκλάδων.
Ολοκληρώνοντας  τη συνάντηση αυτή ο κ. Καφτηράνης θα συνεχίσει τις επαφές του αναχωρώντας απόψε για περιοδεία σε Νάξο, Ίο, Σαντορίνη και Πάρο ενώ το Σαββατοκύριακο θα επισκεφτεί την Κύθνο και την Άνδρο.Σε όλα τα προαναφερόμενα νησιά ο υποψήφιος βουλευτής θα έχει επαφές με επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς αλλά και με κομματικά στελέχη. Τέλος θα έχει συναντήσεις με απλούς πολίτες  με τους οποίους θα συνομιλήσει αφού ακούσει τις απόψεις τους για όσα απασχολούν τους ίδιους αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου