Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Βόλεϊ: Αποσύρεται από τον τελικό ο Φοίνικας Σύρου


Η ομάδα της Σύρου «Φοίνικας» που ήταν η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ των ανδρών,αποφάσισε  να μην κατέβει στον πέμπτο τελικό για τον τίτλο του κυπέλου.
Την απόφαση πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου έπειτα  από τα γεγόνοτα  που συνέβησσαν στο γήπεδο της Μίκρας στην έδρα του Ηρακλή  το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη...

Τα γεγονότα ανάγκασαν τον διαιτητή Καραμπέτσο να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή του πέμπτου τελικού μεταξύ του Ηρακλή και του Φοίνικα, έκαναν τους ανθρώπους της ομάδας της Σύρου να εκδώσουν ανακοίνωση με την οποία προαναγγέλουν την απόσυρση τους από τους τελικούς.
Ο αγώνας αρχικά αποφασίστηκε να γίνει μετά τις εκλογές. Αν ο Φοίνικας επιμένει στην απόφαση του τότε το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Γηραιός άνευ αγώνα και το ταλαιπωρημένο ελληνικό βόλεϊ θα γράψει άλλη μία μαύρη σελίδα.
Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φιλάθλους μας, τους αθλητές μας, τους χορηγούς μας, τους ανθρώπους του ελληνικού βόλεϊ, αλλά και την ΟΠΑΠ Α.Ε. και τη Nova που στηρίζουν οικονομικά το πρωτάθλημα της Volleyleague, αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε άλλο σε μία διοργάνωση που διεξάγεται με όρους και κανόνες… ζούγκλας.
Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου δεν θα επιτρέψει να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών και των φιλάθλων της ανάλογα με τις διαθέσεις κάποιων ανεγκέφαλων και επικίνδυνων, που έχουν διώξει από τα γήπεδα την πλειοψηφία των υγιών φιλάθλων. Καμία επιτυχία, κανένας τίτλος δεν το αξίζει αυτό…
Όσο οι αποφάσεις των διοικήσεων των συλλόγων θα λαμβάνονται υπό την απειλή επικίνδυνων “στρατών” οπαδών, η Σύρος δεν θα έχει καμία θέση σ’ ένα τέτοιο πρωτάθλημα.
Καλό καλοκαίρι…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου