Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Γ. Βρούτσης: Οι πολίτες να ψηφίσουν με την καρδιά και το μυαλό


Μήνυμα προς τους Κυκλαδίτες αποστέλει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης σχετικά με τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Ο κ. Βρούτσης εξηγεί στους πολίτες τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξουν τη ΝΔ σε αυτές τις εκλογές υποστηρίζοντας ότι το κόμμα του έχει «ολοκληρωμένο σχέδιο δημιουργικής αναπτυξιακής φυγής προς τα εμπρός«...


Αναλυτικότερα ο κ. Γιάννης Βρούτσης αναφέρει τα εξής:

Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας, οι εκλογές της 6ης Μαΐου θα κρίνουν καθοριστικά την πορεία και το μέλλον της.
Αντιλαμβάνομαι πλήρως το συναίσθημα της απογοήτευσης και πολλές φορές της οργής και αγανάκτησης του κόσμου.
Γνωρίζω πολύ καλά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις, τους χιλιάδες νέους ανέργους, την αβεβαιότητα που αισθάνονται όλοι για το μέλλον, αλλά και το πόσο θίχτηκε η τιμή και η αξιοπρέπεια των Ελλήνων.
Όμως, μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, ούτε λεφτά υπάρχουν.
Λύση δεν αποτελούν εκείνοι που προσπαθούν σήμερα με δημαγωγία και λαϊκισμό να χειραγωγήσουν τη νοημοσύνη μας με έναν καταγγελτικό λόγο, που κάνει μόνο διαπιστώσεις αλλά δεν προτείνει τίποτα. Που με άναρθρες κραυγές και συνθήματα κερδοσκοπούν στην απελπισία του κόσμου.
Στο παρελθόν όταν ο λαός μας πίστεψε σε έωλες υποσχέσεις και υπέκυψε στις σειρήνες του λαϊκισμού, το πλήρωσε ακριβά. Όπως έγινε και στις τελευταίες εκλογές.
Σήμερα, όμως, βρισκόμαστε μέσα σε ένα τρικυμιώδες και αχαρτογράφητο πέλαγος και δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για σφάλματα.
Ούτε φυσικά μπορούμε να εμπιστευτούμε τους κατά κύριο λόγο υπεύθυνους, δηλαδή την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που οδήγησε τη χώρα σε διεθνή απομόνωση και έβαλε την ελληνική οικονομία στη δίνη μιας πρωτοφανούς ύφεσης.
Αυτό που, σήμερα, χρειάζεται ο ελληνικός λαός από τους πολιτικούς, είναι να του μιλήσουν με αλήθειες και να στηρίξουν τολμηρές αλλαγές, ώστε οι θυσίες του να έχουν αντίκρισμα.
Να είναι χρήσιμοι και όχι ευχάριστοι.
Αυτό που πρέπει να κάνουν οι πολίτες, είναι να ψηφίσουν με την καρδιά και το μυαλό και να ακολουθήσουν το δρόμο της λογικής και της ευθύνης.
Εμείς, αυτό που ζητάμε είναι ο ελληνικός λαός να δώσει καθαρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και να την καταστήσει δύναμη ευθύνης και πολιτικής σταθερότητας.
Δύναμη, που θα διασφαλίσει την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας, που θα μπορέσει να επουλώσει τις πληγές της κοινωνίας και θα αποκαταστήσει τη συνοχή της, που θα βάλει και πάλι την οικονομία μπροστά και που θα κάνει τους Έλληνες να ανακτήσουν τη χαμένη αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια τους.
Γι’ αυτό, η μάχη για δημοσιονομική προσαρμογή πρέπει να συνεχισθεί. Να κόψουμε κάθε σπατάλη.
Γι’ αυτό, πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη για την επίτευξη των στόχων μείωσης ελλείμματος και χρέους. Για να καταστήσουμε τη χώρα δημοσιονομικά κυρίαρχη.
Γι’ αυτό, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα εθνικό φορολογικό σύστημα απλό, δίκαιο, αναπτυξιακό, που θα μειώσει τους φόρους και φυσικά θα διατηρήσει τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά μας.
Γι’ αυτό απαιτείται κατεπειγόντως ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δημιουργικής αναπτυξιακής φυγής προς τα εμπρός.
Σχέδιο που διαθέτει η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς. Αρκεί στις εκλογές ο λαός να της δώσει την δυνατότητα, μέσα από μια ισχυρή πλειοψηφία, να το εφαρμόσει.
Να δώσουμε τη μάχη της ανάπτυξης για να κερδίσουμε το μέλλον.
Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή πίστευα ένα πράγμα: στις αστείρευτες δημιουργικές δυνάμεις του λαού μας και στα μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας, όπως είναι το Αιγαίο πέλαγος και τα νησιά μας!
Γι’ αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος ότι

ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου