Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Νάξος: Επίθεση σε ραδιοφωνικό σταθμό που φιλοξενούσε υποψήφιο της «Χρυσής Αυγής»


Επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης 25 Απριλίου στη Νάξο και πιο συγκεκριμένα έξω από το ραδιοφωνικό σταθμό «Μεσόγειος», την ώρα που υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής παραχωρούσε συνέντευξη, στην ιδιοκτήτρια και δημοσιογράφο του σταθμού κ. Ρούλα Μπράουν...

 Ομάδα πολιτών αποτελούμενη κυρίως από μέλη της “Ανοιχτής Συνέλευσης Νάξου”, όταν άκουσαν ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός θα μετέδειδε συνέντευξη υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο φωνάζοντας συνθήματα κατά των φασιστών. Μάλιστα έβαψαν και στον τοίχο υβριστικό αντιφασιστικό σύνθημα. Τα πνεύματα εντάθηκαν όταν υποστηρικτής της «Χρυσής Αυγής» αφού θέλησε να εισέλθει στο χώρο του ραδιοφωνικού σταθμού και εμποδίστηκε, συνομίλησε με τους παρευρισκομένους και τους… χαιρέτησε ναζιστικά!
Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών για να απομακρυνθεί ο υποψήφιος της «Χρυσής Αυγής» και οι συνοδοί του, χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας και της Ασφάλειας, ενώ οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες συνόδεψαν, παρουσία των αστυνομικών, ακόμα και στο δρόμο για αρκετή ώρα τους χρυσαυγίτες, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον τους όπως «Ούτε στη Νάξο ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε πόλεις και χωριά» και «Ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά».
Να σημειωθεί ότι αρκετός κόσμος που συγκεντρώθηκε από τα γύρω καταστήματα επικρότησαν την κίνηση της αποδοκιμασίας του υποψηφίου της “Χρυσής Αυγής”.
Φωτογραφία: naxos365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου