Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Ως Ν.Δ. θεωρούμε αναγκαίο ως αυριανή κυβέρνηση του...
τόπου μας να σταθούμε ιδιαίτερα κοντά στους κατοίκους των μικρών νησιών του Νομού μας. Σίγουρα η Ν.Δ. θα σταθεί δίπλα στους κατοίκους των μεγάλων νησιών Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη, Μήλο, κλπ. Αλλά πιστεύουμε ότι ιδιαίτερα πρέπει να κοιτάξουμε τα μικρότερα νησιά π.χ. Κέα, Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Φολέγανδρο, Αμοργό, Ίο, Σίκινο, κ.λπ. Οι κάτοικοι των μικρότερων νησιών των Κυκλάδων μας, κυρίως τους χειμερινούς μήνες, χωρίς πλοία, χωρίς ιατρούς, αποκλεισμένοι περνάνε δύσκολες ώρες. Τόσο εγώ ως Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης όσο και το Κόμμα μου η Ν.Δ. δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε κοντά τους, βοηθώντάς τους όχι μόνο στα λόγια αλλά και κυρίως στις πράξεις γιατί αυτοί οι άνθρωποι το αξίζουν. Άλλωστε και στο παρελθόν οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. στάθηκαν κοντά στους κατοίκους των μικρών νησιών μας.
Ως Ν.Δ. έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη των μικρότερων νησιών και χωρίς υποσχέσεις και χωρίς λαϊκισμούς ζητάμε την ψήφο τους για να μπορέσουμε ως αυριανή εξουσία του τόπου αυτού, να τους στηρίξουμε.
Άλλωστε ως Ν.Δ. πιστεύουμε ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο οι μεγάλες πόλεις και τα μεγάλα νησιά αλλά και τα μικρότερα νησάκια μας που αξίζουν πολλά και τους χρωστάμε περισσότερα. Έχει έρθει η ώρα η περίφημη νησιωτικότητα να γίνει πράξη. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται να βγει από τις κάλπες μια σταθερή και υπεύθυνη κυβέρνηση, πράγμα που μόνο το Κόμμα της Ν.Δ. με Αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά μπορεί να επιτύχει. Τα νησιά μας και ιδίως τα μικρά Κυκλαδονήσια μας , έχουν ανάγκη από μία κυβέρνηση που θα τους συμπαραστέκεται και θα τους στηρίζει. Τα μικρά νησιά μας, που είναι πονεμένα νησιά, έχουν ανάγκη στήριξης, πράξεων και όχι υποσχέσεων. Η Ν.Δ. στο πρόγραμμά της έχει ιδιαίτερη παράγραφο και μέριμνα για τα μικρότερα νησιά. Σε κάθε περίπτωση η Ν.Δ. αποτελεί τη μοναδική ελπίδα για τις Κυκλάδες και ο Αντώνης Σαμαράς τη μοναδική ελπίδα για όλους εμάς τους Νησιώτες».

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους και κάποιος που δίνει και λίγη σημασία στα μικρότερα νησιά. Γιατί όλοι μας ξεχνάνε. Ο Τριανταφυλλίδης τουλάχιστον με την συχνή εποικοινωνία του΄εδώ και χρόνια τώρα έχει δείξει ότι είναι δίπλα μας χρόνια τώρα κι όχι μόνο προεκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή