Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Νεκρώνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στις 14 Δεκεμβρίου, στην Πάρο | Καταλήψεις ΠΑΝΤΟΥ!


_3270011.JPGΧθες (4/12) το βράδυ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του νησιού μας, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση φορέων και συλλόγων, με την παρουσία εκπροσώπων και των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων, για τα θέματα υγείας.

Στη συνάντηση μετείχαν - εκτός του δημάρχου κ. Χρ. Βλαχογιάννη - και εκπρόσωποι 35 περίπου συλλόγων - φορέων της Πάρου.

Ομόφωνα αποφασίστηκαν τα εξής:.......


1. Συγκέντρωση ενημέρωσης των πολιτών της Παροικιάς, στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος», την Παρασκευή 7/12, στις 6 το απόγευμα. Σημειώνουμε, ότι συγκεντρώσεις ενημέρωσης έχουν γίνει σε όλα τα υπόλοιπα χωριά της Πάρου.

2. Συνέχεια της συγκέντρωσης των υπογραφών διαμαρτυρίας των κατοίκων, για τα προβλήματα που ολοένα και αυξάνονται στον τομέα υγείας.

3. Κλείσιμο όλων των υπηρεσιών του Δήμου Πάρου στις 13 και 14 Δεκεμβρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για τη συνεχιζόμενη απάθεια της πολιτείας στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας υγείας στο νησί μας.

4. Κατάληψη την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες της Πάρου.

4. Παν-παριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Υγείας Πάρου, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί. Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα κληθούν να παρευρεθούν βουλευτές όλων των κομμάτων καθώς και ο υπουργός υγείας, κ. Ανδρ. Λυκουρέντζος. Αν δεν παρευρεθεί στη συγκέντρωση ο κ. Λυκουρέντζος, τότε αντιπροσωπεία των φορέων της Πάρου, με επικεφαλής το δήμαρχο κ. Χρ. Βλαχογιάννη, θα επισκεφθούν στις 16 Δεκεμβρίου το υπουργείο υγείας, για να τον συναντήσουν εκεί. Στο γραφείο του κ. υπουργού, θα παραδοθεί το ψήφισμα διαμαρτυρίας και οι υπογραφές των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου