Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Στ. Μανωλάς: Ο Κώστας είναι νικητής

Για την πορεία του ανιψιού του, Κώστα, στον Ολυμπιακό, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ, μίλησε ο Στέλιος Μανωλάς.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου δήλωσε χαρούμενος για το δυναμικό ξεκίνημα του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό.

"Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, χρειάζεται πολύ δουλειά. Ο Κώστας βελτιώνεται καθημερινά. Είναι μικρός στην ηλικία, έχει απεριόριστα περιθώρια εξέλιξης. Δεν το λέω επειδή είναι ανιψιός μου, τα......
λέω επειδή ξέρω τη θέση και ξέρω τον ίδιο, ως χαρακτήρα και ως παίκτη. Είναι νικητής. Αν και μικρός βγάζει ηγετικές ικανότητες και πληροί όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας παίκτης σε αυτή τη δύσκολη θέση σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Το ότι έχει ξεχαστεί ο πολύ μεγάλος σέντερ μπακ που λέγεται Μέλμπεργκ είναι δύσκολο επίτευγμα και μεγάλη επιτυχία. Το παιδί μπορεί να αποφέρει μεγάλη υπεραξία στον Ολυμπιακό. Διότι αν συνεχίσει έτσι, θα τον θέλουν ξένες ομάδες. Είναι μία εξαιρετική μεταγραφή που έγινε προς το συμφέρον του Ολυμπιακού και προς το συμφέρον του Κώστα", είπε στο "ΦΩΣ" και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ΑΕΚ.

"Φταίνε οι άνθρωποι που διοίκησαν την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Όλοι μαζί. Ξέρω εγώ ποιος έχει την ΑΕΚ; Ούτε αυτό το γνωρίζουμε σίγουρα. Όσοι είχαν την ομάδα στα χέρια τους τα τελευταία χρόνια και τη διοικούσαν, αυτοί ευθύνονται. Αυτοί που έπαιρναν τις αποφάσεις. Και ο Ντέμης έχει ευθύνη. Δεν είχε την ΑΕΚ στα χέρια του για σημαντικό χρονικό διάστημα; Το θέμα όμως τώρα είναι τι μπορεί να κάνει η ομάδα για να σωθεί. Αν σώζεται καταρχάς…".

Οσο για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, είπε: "Ο Παναθηναϊκός έχει την έδρα και επίσης η αλλαγή προπονητή με τον ερχομό του Ρότσα τον έχει βοηθήσει. Δείχνει καλύτερη εικόνα από πριν. Ο Ολυμπιακός όμως έχει καλύτερη ομάδα και βρίσκεται σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Τα ντέρμπι πάντως δεν έχουν φαβορί. Δεν πρέπει να προεξοφλείς. Και οι δύο ομάδες θα έχουν κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αν ο Ολυμπιακός παίξει όπως με την Άρσεναλ είναι πιο κοντά στη νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου