Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον της Σάλκε για Μανωλά


Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον της Σάλκε για Μανωλά | onsports.grΑκόμα ένα δημοσίευμα κάνει την εμφάνισή του, το οποίο αναφέρει πως ο Κώστας Μανωλάς έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της γερμανικής Σάλκε!
Ο νεαρός στόπερ του Ολυμπιακού πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, κάνοντας μάλιστα μεγάλες εμφανίσεις στην πρώτη του συμμετοχή στο Champions League......

Όπως αναφέρει η «SportDay», η Σάλκε είχε βάλει στο... μάτι τον Μανωλά από την πρεμιέρα της διοργάνωσης (στο ματς Ολυμπιακός-Σάλκε) και το ενδιαφέρον της κορυφώθηκε στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, όπου ο 21άχρονος μπακ ήταν ο καλύτερος παίκτης των «ερυθρόλευκων».
Επιπλέον, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι διοικούντες την Σάλκε ήρθαν σε επαφή με τον μάνατζερ του Μανωλά, προκειμένου να ενημερωθούν για το συμβόλαιό του, τις πιθανές απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά και τις προθέσεις.
Η ρήτρα αποδέσμευσης του νεαρού στόπερ ανέρχεται στα 7,5 εκατ. ευρώ, όμως οι «Βασιλικοί μπλε» δεν έμειναν έκπληκτοι, καθώς υπολογίζουν σε πώληση του Κυριάκου Παπαδόπουλου με περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου