Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Νίκη Πανναξιακού για ιερό σκοπό στη Σαντορίνη


Το κοινωνικό πρόσωπο ανέδειξαν του ελληνικού βόλεϊ ανέδειξαν στο κλειστό γυμναστήριο "ΔΑΟΣ" της Σαντορίνης, οι γυναικείες ομάδες του ΑΟ Θήρας και του Πανναξιακού ΑΟΝ, στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση. Σκοπός του αγώνα ήταν η συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα διατεθούν μέσω της Ιεράς Μητροπόλεως
για τηνοικονομική στήριξη των απόρων οικογενειών του νησιού. Τα κορίτσια του Πανναξιακού, εκτός από τη βόλτα στη... γειτονική Σαντορίνη και τη διήμερη περιπλάνηση τους στα γραφικά σοκάκια και στην κοσμοπολίτικη καλδέρα της Σαντορίνης είχαν την ευκαιρία να κάνουν και μια χαλαρή προπόνηση ενόψει του δύσκολου αγώνα που ακολουθεί την Τετάρτη στην Αθήνα με την Ένωση Βύρωνα για το κύπελλο Ελλάδος.

Δεν ταξίδεψαν στη Σαντορίνη οι Σιώρη, Φάρκωνα, Λαΐου, Μόρφα κι ο Γιώργος Δερμάτης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις 10 αθλήτριες που είχε στην διάθεσή του κάνοντας αλλαγές και σε διαφορετικές θέσεις.. Η Σέργη αγωνίστηκε ακραία και η Απειρανθίτου διαγώνια. Παρόλα αυτά ο Πανναξιακός επικράτησε εύκολα 3-0 (25-16, 25-15, 25-19). Ο ΑΟ Θήρας είναι μια νέα ομάδα που κάνει τα πρώτα της βήματα στην τοπική κατηγορία Κυκλάδων έχοντας πασαδόρο την Ελένη Μεμετζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου