Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Ντέρμπι κορυφής στη Νέα Σμύρνη


Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της  Α2  ο πρωτοπόρος Πανναξιακός θα  αντιμετωπίσει  το Σάββατο στις 20.00 στην Νέα Σμύρνη τον ιστορικό Πανιώνιο.
Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα κρίνει πολλά  για την συνέχεια του πρωταθλήματος  με δεδομένο  ότι  οι γηπεδούχοι βρίσκονται  στην 2η θέση ......του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και με ενδεχόμενη νίκη θα συγκατοικήσουν   στην κορυφή με τον Πανναξιακό.  Ως εκ τούτου   το   Σαββατιάτικο ραντεβού των δυο αντιπάλων είναι ένας αγώνας με όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου ντέρμπι  που   σίγουρα θα κεντρίσει το  ενδιαφέρον  όλου του κόσμου.
Για τους Ναξιώτες  της πρωτεύουσας που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά  και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες της ομάδας μας, το Κλειστό του Πανιωνίου βρίσκεται στην Άνω Νέα Σμύρνη, στη γωνία των οδών Εθνικής Στέγης και Αρτάκης, τέσσερα χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας.  Εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές 134 ή 137 (από Αθήνα, σε συνδυασμό με το τραμ ή το μετρό από το σταθμό "Φιξ") και 218 ή 232 από Πειραιά και το Σταθμό "Δάφνη" του Μετρό. Επίσης, απέχει 200 μ. από το σταθμό "Αιγαίου" του τραμ (.βλ χάρτη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου