Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Τέλος στην αντιδικία Λιάτσου & Καμμένου - Ζήτησε συγγνώμη ο Διευθυντής της ΕΡΤ

ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ
"Σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2012 στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων ο σημερινός Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ και εκδότης της εφημερίδας «Παρασκευή +13» Αιμίλιος Λιάτσος, αναφερόμενος σε συκοφαντικά δημοσιεύματα κατά των προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου έκανε στο δικαστήριο την ακόλουθη δήλωση:

«Δηλώνουμε ότι...


το επίμαχο δημοσίευμα στηρίχθηκε, όσο τον αφορά, σε αναληθείς πληροφορίες τρίτων και με την έννοια αυτή του ζητώ συγνώμη».

Η παραπάνω δήλωση αφορά συκοφαντικά δημοσιεύματα με ψευδείς πληροφορίες που αναπαράχθηκαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο με σκοπό να πλήξουν το κύρος του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του προέδρου τους.

Αποτελούσαν δε κεντρικό μήνυμα των αποστατών.

Η συγγνώμη από τον κ. Λιάτσο και η ομολογία για την αναλήθεια των ισχυρισμών του γίνεται αποδεκτή.

Τα χαλκεία των υπαλλήλων του κ. Σαμαρά, της νέας τάξης πραγμάτων και των εκπρόσωπων τους αποκαλύπτονται.

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και εγώ προσωπικά αντέχουμε τις συκοφαντικές επιθέσεις, αποδεικνύουμε την αλήθεια, συνεχίζουμε τον ανένδοτο αγώνα, καλούμε τους Έλληνες σε συστράτευση για την απελευθέρωση της Ελλάδας.

Δεχόμαστε τη συγγνώμη, τη μεταμέλεια και τη μετάνοια.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.»


Αυτά ανακοινώθηκαν απο τους ΑΝΕΛ, σε αντιδικία που έλαβε τέλος με συγγνώμη.

Στο επίμαχο δημοσίευμα η εφημερίδα του Λιάτσου πριν ο ίδιος γίνει γενικός διεθυντής στην ΕΡΤ από τη ΝΔ, κατηγορούσε τον Καμμένο ότι είχε κερδίσει 1 δισ. ευρώ από την εποχή «της μεγάλης ληστείας στο Χρηματιστήριο». 

Επίσης ανέφερε ότι ο Καμμένος κατηγορήθηκε το 1996 για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η σύζυγός του Ελένη Τζούλη έχει καταδικαστεί για πλαστογραφία σε φυλάκιση 2 ετών».

Μετά το δημοσίευμα η σύζυγος του Καμμένου προσέφυγε στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Αιμίλιου Λιάτσου, ο οποίος ήταν και ο εκδότης της εφημερίδας «Παρασκευή+13». 

Η υπόθεση έτσι μεταφέρθηκε στα δικαστήρια, όπου σήμερα ο Λιάτσος ζήτησε συγγνώμη από τον Καμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου