Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Συναρπάζει το Χριστουγεννιάτικο my naxos


Ενδιαφέρον όπως πάντα, λαμπερό και με περισσότερες σελίδες το my naxos, κυκλοφορεί ελεύθερα… συναρπάζει… και κερδίζει γι ακόμη μια φορά τους αναγνώστες του.
Στο εορταστικό – Χριστουγεννιάτικο τεύχος ξεχωρίζουν τα άρθρα:
«Αχ Ελλάδα σ” αγαπώ» που αναφέρεται στους ομογενείς μας στην Αμερική και στο πώς γιορτάζουν τα Χριστούγεννα μακριά από την πατρίδα. Τρεις Έλληνες που ζουν στην Αμερική, η Τζένη Φυντανάκη από τον Έβρο, ο Άκης Αξαόπουλος από τη Νάξο και ο Πέτρος Μυκονιάτης από την Κρήτη,  κρατούν τη φλόγα του ελληνισμού αναμμένη στην Ουάσιγκτον, το Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια… αναπολούν την πατρίδα και μας μεταφέρουν Χριστουγεννιάτικες εικόνες, αναμνήσεις, συναισθήματα και μυρωδιές…
Συνέντευξη του δημάρχου Νάξου, Μανόλη Μαργαρίτη: Πόσο καλά ξέρουμε το δήμαρχο μας; Πώς νιώθει και τι σκέπτεται δυο χρόνια μετά την εκλογή του; Μιλάει για τα μελλοντικά πολιτικά του σχέδια, εύχεται στους δημότες του και λέει… τι θα ήθελε να του φέρει φέτος ο Άγιος Βασίλης.....
Μονοπάτια Αλληλεγγύης: Κόντρα στις δυσκολίες των καιρών, στη μικρή μας κοινωνία, έχουν αναπτυχθεί αρκετές δράσεις με στόχο την αλληλεγγύη, που αντέχουν καθόλη τη διάρκεια του χρόνου κι όχι μόνο κατά το «πνεύμα» των Χριστουγέννων. Η Εκκλησία , ο Δήμος, Εθελοντές, Σύλλογοι, Σχολεία και πολλοί από εμάς μεμονωμένα  προχωρούν στην προσφορά αγαθών και την ανταλλαγή δώρων ως συλλογική δράση, μέσα από εκδηλώσεις ανθρωπιάς, αγάπης και φροντίδας για το συνάνθρωπο.
Κι ακόμα Superfoods… Η νέα τάση διατροφής, καταπληκτικές Ναξιώτικες συνταγές για Χριστουγεννιάτικες δίπλες, προβάτσες με χοιρινό, κουκουλομαεργιά αλλά και για εορταστικά κοκτέιλς!
Επίσης στο Χριστουγεννιάτικο my naxos, μπορείτε να διαβάσετε το ενδιαφέρον άρθρο-αφιέρωμα στο παιδί«Μαμά υπάρχει Άγιος Βασίλης;» αλλά και ένα Χριστουγεννιάτικο… παραμύθι «Το τυχερό αστέρι».
Επίσης «Κόψε ένα φρούτο από τον κήπο σου»,  «Ενεργιακό τζάκι – Οικονομική, Ζεστή και Οικολογική λύση» κι όπως πάντα προτάσεις για dvd-ταινίες και βιβλία, Ομορφιά, αλλά και προβλέψεις ζωδίων για το 2013.
Όλα αυτά με τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις από την αγορά της Νάξου και τους επαγγελματίες του νησιού. 
Το my naxos διανέμεται Δωρεάν και μπορείτε να το βρείτε στη Νάξο τις Μικρές Κυκλάδες και την Αμοργό, στα καταστήματα εφημερίδων και περιοδικού τύπου,  σε επιλεγμένα σημεία αλλά… και στην πόρτα σας.
Επίσης μπορείτε να το διαβάσετε και διαδικτυακά ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου