Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Με την ανοχή της ΕΟΠΕ διαλύουν την Α1 γυναικών Βολλευ!

Ανάγκη πλέον η δημιουργία Λίγκας στην Α1 γυναικών!
Ο Μαυρομάτης την στιγμή που ζητεί από την Λίγκα της Α1 αντρών να διοργανώσει το πρωτάθλημα γιατί ''και καλά'' η λίγκα δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων δεν μπορεί να διοργανώσει το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών υποβιβάζοντας με αλλεπάλληλες ενέργειες το καλύτερο προϊόν της ομοσπονδίας....


Η ΚΕΠ ύστερα από εντολές του Μαυρομάτη εξυπηρετεί τον Ηρακλή και ορίζει 2 παιχνίδια σε 36 ώρες.
Η οικονομική ανέχεια που περνάνε κάποιοι σύλλογοι υποβιβάζουν πλέον το πρωτάθλημα αφού πλέον ομάδες της Θεσσαλονίκης κατεβαίνουν χωρίς προπονητές και η ΕΟΠΕ δεν παρεμβαίνει για να το σταματήσει.
Σήμερα η ομάδα των Μακεδόνων παίζει με την Σαντορίνη στο όμορφο νησί των Κυκλάδων αλλά ο προπονητής έμεινε στα Μάλγαρα όπως και όλη η ομάδα, κατεβαίνουν με τις κορασίδες.
Ντροπή ξεφτιλίζεται το πρωτάθλημα!
θα ξυπνήσει κανένας στην ΕΟΠΕ;
Δημιουργείται έντονο πρόβλημα όταν υπάρχουν ομάδες που φτιάχνουν ομάδες που μας κάνουν περήφανους ακόμα και στο εξωτερικό όπως η ΝΑΞΟΣ και από την άλλη υπάρχουν ομάδες (κυρίως από την Θεσσαλονίκη) που κατεβαίνουν χωρίς προπονητή για να γλιτώσουν τα εισιτήρια !
Βέβαια οι ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν   ''κολλητό'' τον πρόεδρο γιατί να φτιάξουν ομάδα;
Το μόνο που μένει είναι τα υγιεί σωματεία να οργανωθούν και να δημιουργήσουν την δική τους λίγκα ώστε να διαχειριστούν μόνοι τους το καλύτερο γυναικείο πρωτάθλημα που όσο μένει στην ΕΟΠΕ το μόνο που κερδίζει είναι η μιζέρια που αποπνέει η ΕΟΠΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου