Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και Αιγύπτου

Ο Καμμένος «κυκλώνει» τον Ερντογάν – Κοινές ασκήσεις Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και ΑιγύπτουΕίδηση στα Ισραηλινά Μέσα έγινε ο Πάνος Καμμένος, αυτή τη φορά για καλό. Όπως γράφει τοIsrael National News, η Ελλάδα σχεδιάζει κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Ισραήλ, την Κύπροκαι την Αίγυπτο, επικαλούμενο ρεπορτάζ του AFP (Γαλλικού Πρακτορείου).
Η απόφαση για τη διεξαγωγή των ασκήσεων γίνεται μετά τη συνεχιζόμενη ένταση μεταξύ Τουρκίας και Κύπρου γύρω από τις έρευνες υδρογονανθράκων και πετρελαίου στην ανατολική Μεσόγειο....

Κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο ο Πάνος Καμμένος είπε ότι Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και πιθανώς και η Αίγυπτος θα ξεκινήσουν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις στους επόμενους μήνες για να ενισχύσουν την ασφάλεια στην περιοχή.
Να υπογραμμίσουμε εδώ, πράγμα που αναφέρει και το ισραηλινό σάιτ, ότι μετά την εκλογή της νέας ελληνικής κυβέρνησης οι Έλληνες Εβραίοι ανησύχησαν ότι η εκλογή του Αλέξη Τσίπρα θα χαλούσε τη συμμαχία Ελλάδας και Ισραήλ. Αυτός ο πανικός ορισμένων εδώ στην Ελλάδα, ανόητος και παιδαριώδης κατά τη γνώμη μας, είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστούν στον ισραηλινό Τύπο αρνητικά δημοσιεύματα για τη νέα ελληνική κυβέρνηση, πολλά απαράδεκτα και τραβηγμένα από τα μαλλιά.
Η ελληνική κυβέρνηση εάν και φρόντισε να καθησυχάσει τους Ισραηλινούς ότι η συμμαχία Ελλάδας – Ισραήλ δεν κινδυνεύει, εξάλλου έχουμε απέναντί μας αμφότεροι τον Τούρκο, ισραηλινά Μέσα συνεχίζουν να αναφέρουν ότι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στον στολίσκο για τη Γάζα το 2010, λησμονώντας ότι ακόμα τότε το Ισραήλ ήταν σύμμαχος με την Τουρκία.
Μετά την καταστροφή της συμμαχίας Τουρκίας – Ισραήλ από τον Ερντογάν το 2010, ο οποίος έχει «τακιμιάσει» με τους τζιχαντιστές και άλλους φανατικούς που θέλουν να καταστρέψουν το ισραηλινό κράτος, το Ισραήλ ξεκίνησε με δική του πρωτοβουλία την οικοδόμηση συμμαχίας με την Κύπρο και την Ελλάδα.
Η συμμαχία – άξονας Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και Αιγύπτου (στον οποίο ανεπισήμως προσμετρώνται και οι Κούρδοι), δηλαδή η συμμαχία των αρχαίων λαών της ανατολικής Μεσογείου, θεωρείται αυτή τη στιγμή η μόνη ικανή συνεργασία να διασφαλίσει την ασφάλεια και την ειρήνη στην ανατολική Μεσόγειο και να εξασφαλίσει την πρόοδο και την ευημερία των αρχαίων λαών, μηδενίζοντας την απειλή από τον νεοοθωμανό ισλαμιστή της Άγκυρας, ο οποίος ονειρεύεται και σχεδιάζει την αναβίωση του Χαλιφάτου και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου