Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Εποχή Μαρκαριάν

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Εποχή ΜαρκαριάνΟ Σέρχιο Μαρκαριάν είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής. Αναλαμβάνει άμεσα με βοηθό τον Νίκο Κωστένογλου. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του deal.
Βρέθηκε ο διάδοχος του Κλαούντιο Ρανιέρι κι ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να... σώσει την προσπάθεια της Εθνικής να προλάβει το τρένο για το Euro 2016. Πρόκειται για τον Σέρχιο Μαρκαριάν......
Ο 70χρονος Ουρουγουανός προπονητής αποτέλεσε την εισήγηση του Γιώργου Καραγκούνη, που τελικά έγινε αποδεκτή από το ΔΣ της ΕΠΟ, παρότι υπήρχαν μέλη που πρόβαλαν ενστάσεις για την ηλικία του. Τελικά, ωστόσο, προτιμήθηκε από τον Τιμούρ Κετσπάγια κι απομένει απλώς η επικύρωση της πρόσληψης από το ΔΣ της ΕΠΟ το μεσημέρι.
Ο άλλοτε προπονητής του Ιωνικού, του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή αναλαμβάνει άμεσα τα ηνία της γαλανόλευκης και θα έχει βοηθό τον Νίκο Κωστένογλου, ενώ πιθανώς να πλαισιωθεί και με κάποιον ακόμη προπονητή. Η άφιξη του προπονητή αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο και το ντεμπούτο του θα γίνει στις 29 Μαρτίου, στον «τελικό» με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.
Όσον αφορά στα χρήματα που θα εισπράττει, οι πάγιες αποδοχές του θα κυμαίνονται στις 400.000 ευρώ το χρόνο, ενώ προβλέπονται σημαντικά μπόνους για πρόκριση στα τελικά του Euro 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου