Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

"Η kolotuba της δημοτικής αρχής για την ίδρυση πολυκαταστημάτων στη Νάξο"

Δριμεία επίθεση εξαπολύει στη δημοτική αρχή η παράταξη του Νίκου Μαϊτού, "Νησιωτική Πολιτεία", σχετικά με τους χειρισμούς της στο θέμα της έκδοσης άδειας λειτουργίας νέου πολυκαταστήματος στη Νάξο. Η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι "περιέπαιξε" τον εμπορικό κόσμο της Νάξου με σκοπό την πολιτική "εκμετάλευση" τη στιγμή, που λίγους μήνες μετά κάνει "kolotuba"  και "εν κρυπτώ" χωρίς να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, δίνει άδεια λειτουργίας σε πολυκατάστημα....

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Νησιωτικής Πολιτείας, αναφέρει τα εξής:
Με τραγικό τρόπο λήγει τελικά το περιβόητο θρίλερ της  ίδρυσης νέων πολυκαταστημάτων στη Νάξο μετά την πλήρη υπαναχώρηση (ή καλύτερα kolotuba για να χρησιμοποιήσουμε μια έκφραση του συρμού) του Δήμου. 
Η δημοτική αρχή, αφού περιέπαιξε κυριολεκτικά τον εμπορικό κόσμο της Νάξου, με στόχο την εκλογική εκμετάλλευση του, αλλά και τον μετεκλογικό κατευνασμό της οργής του, και αφού είχε απορρίψει το καλοκαίρι την κοινή αίτηση της ΕΑΣ Νάξου και της κατασκευαστικής εταιρίας DENNENNAALD,  έδωσε εν κρυπτώ τελικά την άδεια σε άλλο πολυκατάστημα, αφήνοντας να εκπνεύσει η σχετική προθεσμία του ενός μηνός από την κατάθεση του σχετικού αιτήματος του, χωρίς να το φέρει στο δημοτικό συμβούλιο για συζήτηση.
Και πως να το φέρει άλλωστε, αφού: 1ο , πέραν της τυπικής πρώτης καλοκαιρινής απόρριψης ανάλογων αιτήσεων, δεν έπραξε τίποτα για να  στηρίξει ουσιαστικά το αίτημα των εμπόρων και 2ο θα έπρεπε να εξευτελίσει τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της αφού άλλα ψήφισαν τότε και άλλα τώρα.     
Πάντως παραμένει αναπάντητο το ερώτημα του επικεφαλή μας στον Δήμαρχο κατά την διάρκεια πρωινής ενημερωτικής εκλογής: 
Με τι ανταλλάγματα και συγκεκριμένα με πόσες προσλήψεις ημετέρων της παράταξης του και του κομματικού του φορέα στο  νέο πολυκατάστημα εξαργύρωσε o κ. Δήμαρχος το ξεπούλημα του εμπορικού κόσμου της Νάξου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου