Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Σε τροχιά κορυφής ο Πανναξιακός, 3-0 τους Μακεδόνες

Με τους 3 βαθμούς της νίκης αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας επιστρέφει από την Θεσσαλονίκη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Απόλυτα επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η «έξοδος» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού στη Θεσσαλονίκη καθώς επιστρέφει με την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας επί του Λαγκαδά στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα, ενώ στον σημερινό αγώνα κατέκτησε την νίκη και τους 3 βαθμούς στην αναμέτρηση με την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μία νίκη που κρατά τον Πανναξιακό στη 2η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (42 βαθμούς). Η ομάδα του Πανναξιακού έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, τον εξ αναβολής αγώνα με το Μαρκόπουλο στη Νάξο ( θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ στις 18:30) ενώ δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό της.
Στην εικόνα του σημερινού αγώνα, η αναμέτρηση δεν αντέχει σχολιασμού καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Ο Πανναξιακός αν και προερχόμενος από ένα «κουραστικό ταξίδι» και δίνοντας την δεύτερη αναμέτρηση σε επίσημο αγώνα σε διάστημα λιγότερο των 24 ωρών έδειξε από την αρχή την κλάση του και «καθάρισε» τον αγώνα με συνοπτικές διαδικασίες. Η ομάδα των Μακεδόνων δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντισταθεί φού παρουσιάστηκε πολύ κουρασμένη από την συμμετοχή της ομάδας Νεανίδων του συλλόγου στο Final 4 του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι δύο προπονητές δήλωσαν:
Μανώλης Σκουλικάρης(Μακεδόνες): «Ήταν με διαφορά το χειρότερο μας φετινό παιχνίδι. Δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση, πάθος. Υπάρχει το άλλοθι από τα ματς των Νεανίδων και την κακή μας προετοιμασία, αλλά κι η Νάξος δεν μας επέτρεψε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι»
Ατάνας Πετρόφ(Πανναξιακός): «Νομίζω ότι σήμερα κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση όσο καιρό είμαι εγώ στην ομάδα και ευχαριστώ τα κορίτσια για αυτό. Είχαν κίνητρο, είχαν συγκέντρωση και έδειξαν με την συμπεριφορά τους ότι αντιλαμβάνονται πως έχουμε πολύ κρίσιμους αγώνες μπροστά μας οπότε δεν έπρεπε να δώσουμε κανένα δικαίωμα».
Τα σετ 8-25, 12-25, 14-25.
Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Αλεξάκου 4 (3/12 επ., 1 μπλοκ, 37% υπ. – 17% άριστες), Νέβιλ 4 (4/20 επ.), Πολυνοπούλου 5 (2/4 επ., 3 μπλοκ), Χαραβελούλη 1 (1/1 επ.), Γάτση 4 (3/14 επ., 1 άσο, 33% υπ. – 33% άριστες), Γιαννούλη, Μυρίδου –λ (25% υπ. – 25% άριστες) / Αναγνώστου –λ, Δρακουλίδου, Σπανού 2 (2/4 επ.), Καραφουλλίδου 1 (1 άσο), Κόλλια.
Πανναξιακός (Πετρόφ): Σαλούστρου 5 (3/4 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Γιόβιτς 13 (6/21 επ., 6 άσοι, 1 μπλοκ, 25% υπ – 25% άριστες), Τσέσλιαρ 6 (3/3 επ., 3 άσοι), Τοτσίδου 6 (5/10 επ., 1 άσο, 50% υπ – 30% άριστες), Εμμανουηλίδου 5 (5/6 επ.), Τσβετάνοβα 13 (9/18 επ., 1 άσο, 3 μπλοκ), Κελεσίδου –λ (64% υπ – 09% άριστες) / Πολίτη, Πασσιά, Κιουτσιούκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου