Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Δ.Καπούνης για υπεραγορά: Δεν κοροϊδέψαμε ποτέ τον κόσμο!

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΣ Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, με αφορμή ανακοίνωση του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Νάξου στην οποία τίθεται, μεταξύ άλλων, το ερώτημα για το ρόλο που έπαιξε η ΕΑΣ για την αδειοδότηση υπεραγοράς τροφίμων στο νησί, δηλώνει στο Naxos News, ότι ουδέποτε η ΕΑΣ Νάξου και ο ίδιος προσωπικά επιχείρησαν να κοροϊδέψουν τον κόσμο όσον αφορά το σχέδιο που είχαν για τη δημιουργία υπεραγοράς της Ένωσης στη Νάξο. Μάλιστα χαρακτηρίζει ευθέως δυο μέλη του Δ.Σ. ως υπαίτιους να μην κατορθώσει η ΕΑΣ Νάξου να συμμετέχει, όπως είχε τη δυνατότητα, κατά 55% στην υπεραγορά τροφίμων...

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Δ.Καπούνης, επισημαίνοντας, ότι στόχος της ΕΑΣ Νάξου από το τέλος του 2013 που κατέθεσε στο δήμο την αίτηση για προέγκριση αδειοδότησης υπεραγοράς, ήταν να προχωρήσει μόνη της στη δημιουργία υπεραγοράς.

"Τα οικονομικά ζητήματα όμως που προέκυψαν εκείνη την περίοδο στον τραπεζικό χώρο απέβησαν αρνητικά για τη λήψη του απαραίτητου δανείου στις αρχές του 2014, ενώ παράλληλα δεν ήταν ακόμη έτοιμη η πολεοδομική άδεια για τη δημιουργία της υπεραγοράς.

Στο από κοινού αίτημα της ΕΑΣ Νάξου και της κατασκευαστικής εταιρείας "DENNENNAALD B.V-ATHENS BRANCH EΠΕ" τον Ιούλιο του 2014 προς το δημοτικό συμβούλιο για νέα προέγκριση αδειοδότησης ο εμποροεπαγγελματικός σύλλογος Νάξου αντέδρασε έντονα με αποτέλεσμα να μην εγκριθεί αποό την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων.

Έτσι η κατασκευαστική εταιρεία προχώρησε πλέον χωρίς την ΕΑΣ Νάξου και ζήτησε την προέγκριση αδειοδότησης για λογαριασμό της από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, απ’ όπου και την έλαβε.

Έτσι η ΕΑΣ Νάξου δεν είχε πλέον τη δυνατότητα να μετέχει ως κύριος μάλιστα μέτοχος, αφού είχε το ακίνητο που κοστολογείται στα 2εκ. ευρώ, στην υπεραγορά, που στοίχισε στην εταιρεία 1,5 εκ. ευρώ.

Λόγω των αντιδράσεων του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Νάξου, αυτή τη στιγμή η ΕΑΣ Νάξου δεν είναι μέσα.

Ο δήμος και ο εμποροεπαγγελαμτικός σύλλογος Νάξου μας έκοψαν από αυτήν τη δρατηριότητα.

Επαναλαμβάνω, και μπορεί ο καθένας να ανατρέξει σε όσα είχα πει για το θέμα στο παρελθόν, ότι ποτέ δεν κοροϊδέψαμε τον κόσμο. 

Εμείς δεν φοράμε φουστάνια. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου, αφού τους αρέσει να φοράνε φουστάνια, ας τα φοράνε.", δήλωσε καταλήγοντας τη δήλωσή του στο Naxos News ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΣ Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου