Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Δικαίωση για Παναθηναϊκό και παίζει στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ - Ακυρώθηκε η νίκη του Ολυμπιακού στα χαρτιά

Δικαίωση για Παναθηναϊκό και παίζει στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ - Ακυρώθηκε η νίκη του Ολυμπιακού στα χαρτιάΤο ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την προσφυγή του Παναθηναϊκού μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή για νίκη του Ολυμπιακού στα χαρτιά στον προημιτελικό Κυπέλλου που είχε γίνει στις 9 Οκτωβρίου. Έτσι οι «πράσινοι» περνούν στον ημιτελικό όπου θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ, ενώ επιβλήθηκε επιπλέον πρόστιμο 50.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο....

Ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει 77-76 στον αγώνα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει ένσταση για παράνομη παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο. Αρχικά ο αθλητικός δικαστής είχε απορρίψει την ένσταση δηλώνοντας αναρμόδιος, ωστόσο μετά την προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ, υποχρεώθηκε να δικάσει την υπόθεση και τελικά δικαίωσε τους Πειραιώτες. Τότε ήταν η σειρά των «πράσινων» να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ, που τελικά… δικαίωσε τον Παναθηναϊκό, κράτησε το αποτέλεσμα του ματς και «ακύρωσε» τον αθλητικό δικαστή. Πλέον η απόφαση είναι τελεσίδικη.
Η ΕΟΚ πλέον καλείται να ορίσει ημερομηνία για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Πυλαίας με πιθανότερη την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου