Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Αποκλειστικό: Ο Δήμαρχος ζήτησε την παραίτηση του Πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου


Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί σε όσους ασχολούνται με τα του Λιμενικού Ταμείου Νάξου, ότι ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης ζήτησε την παραίτηση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Γιάννη Μαμαουζέλου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κος Μαμουζέλος, αν και αρχικά είχε θέσει την παραίτησή του στην διάθεση του Δημάρχου, αρνήθηκε να υποβάλλει την παραίτησή του μέχρι τουλάχιστον να «αποκατασταθεί» το όνομά του στην κοινωνία της Νάξου και να γίνει σαφές προς τους....
πολίτες ότι ο ίδιος δεν ευθύνεται για την απόφαση τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων από την επιχείρηση της κας Αδριανής Ξενάκη, στην πλατεία του Παλιού Δημαρχείου της παραλίας της Νάξου.
Δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Δήμαρχος ζήτησε και τις παραιτήσεις και της κας Ξενάκη και των υπόλοιπων μελών της Διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου Νάξου.
Tο ρεπορτάζ του naxosnow.gr της 5ης Ιουλίου 2012, που έκανε λόγο για »παραιτήσεις» μελών της διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου Νάξου φαίνεται να επιβεβαιώνεται πλήρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου