Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ TASK FORCE ΖΗΤΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Γιάννη κοιτά βλέμμα...........
Τη συνδρομή της Task Force για την υλοποίηση τεσσάρων δράσεων στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ζήτησε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βούρτσης κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με...
τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ.


Πρόκειται για την ολοκλήρωση του έργου πάταξης της εισοφοροδιαφυγής, την ενοποίηση του Εθνικού Μητρώου Συντάξεων και Ασφάλισης, την αναμόρφωση του συστήματος ασφαλιστικών εισφορών και την ομογενοποίηση των ηλεκτρονικών συστημάτων των Ταμείων και την ενίσχυση του μηχανισμού είσπραξης των εισφορών....



Οι δράσεις αυτές, σύμφωνα με το υπουργείο, είναι αναγκαίες προκειμένου να θεραπευτούν στρεβλώσεις που οδηγούν σε σπατάλη πόρων και ενίσχυση της αδήλωτης εργασίας και της εισφοροδιαφυγής.


Επιπλέον, ο κ. Βούρτσης υπογράμμισε ότι «θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις και τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές».


Από την πλευρά του ο Χορστ Ράιχενμπαχ δεσμεύτηκε ότι η Task Force θα παράσχει υποστήριξη και τεχνική βοήθεια ώστε να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα ενώ τόνισε ότι τα θέματα της ασφάλισης και της εργασίας αποτελούν προτεραιότητες για την ελληνική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου