Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Με χρώμα... ελληνικό!


Η Εθνική μας ομάδας μετά την πρόκριση στα προημιτελικά και την πολύ καλή γενικά εμφάνιση στο Euro 2012, είναι έτοιμη για ακόμα μία διάκριση αρκετά τιμητική.
Πιο συγκεκριμένα τέσσερις από την ελληνική αποστολή βρίσκονται στους υποψήφιους για την καλύτερη ενδεκάδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τρεις ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Φερνάντο Σάντος!
Οι παίκτες που βρίσκονται στις υποψηφιότητες στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA είναι οι Βασίλης Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Καραγκούνης με τον Πορτογάλο προπονητή της Εθνικής, Φερνάντο Σάντος, να ολοκληρώνει την τετράδα...

Ο καθένας είναι υποψήφιος για την θέση του με τον Τοροσίδη να έχει συνυποψήφιους τους Ντεμπισί (Γαλλία) και Γκεμπρεσελασιέ (Τσεχία).
Στην άμυνα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι μαζί με Λέσκοτ (Αγγλία), Πέπε (Πορτογαλία), Ράμος (Ισπανία), Χούμελς (Γερμανία) και Άγκερ (Δανία), ενώ ο Γιώργος Καραγκούνης στη μεσαία γραμμή μαζί με Τζέραρντ (Αγγλία) και Μουτίνιο (Πορτογαλία).
Στη θέση του προπονητή ο Φερνάντο Σάντος είναι μαζί με τους Γιόακιμ Λεβ (Γερμανία) και Ρόι Χότζον (Αγγλία).
Αναλυτικά όλες οι επιλογές από την ιστοσελίδα της UEFA:
Τερματοφύλακες: Νόιερ (Γερμανία), Κασίγιας (Ισπανίας), Τιτόν (Πολωνία).
Αριστερό μπακ: Κόουλ (Αγγλία), Λαμ (Γερμανία), Άλμπα (Ισπανία).
Δεξία χαφ: Μπλαστσικόφσκι (Πολωνία), Τζαγκόεφ (Ρωσία), Γίρατσεκ (Τσεχία).
Επιτελικός μέσος: Πίρλο (Ιταλία), Ινιέστα (Ισπανία), Σβαϊνστάιγκερ (Γερμανία).
Αριστερό χαφ: Κρον-Ντέλι (Δανία), Σίλβα (Ισπανία), Πιλάρ (Τσεχία).
Επίθεση: Σεφτσένκο (Ουκρανία), Κασάνο (Ιταλία), Ιμπραΐμοβιτς (Σουηδία), Γκόμεζ (Γερμανία), Ρονάλντο (Πορτογαλία), Μάντζουκιτς (Κροατία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου