Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Anexartitoi Ellines Logo


ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 2 & Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 196
176 71 ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 9545054-55-58 / FAX: 210 9545045
E-mailgensec@anexartitoiellines.gr

Φίλες και Φίλοι,

Μέσα σε λίγους μήνες καταφέραμε να δημιουργήσουμε μέσα από το κίνημα που γεννήθηκε στο διαδίκτυο και τις πλατείες, έναν αρραγή πολιτικό οργανισμό που υπό την ηγεσία του Πάνου Καμμένου κατάφερε να ταρακουνήσει συθέμελα το κατεστημένο πολιτικό σύστημα. Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την βαθύτατη εκτίμηση μας στην σημαντική συνεισφορά σας και να σας ευχαριστήσουμε όλους μαζί αλλά και τον καθένα ξεχωριστά για την συνεργασία μας κατά την διάρκεια των Εκλογικών Αναμετρήσεων με τους Ανεξαρτήτους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο....


Με την παρούσα επιστολή, καταθέτουμε το πλαίσιο στο οποίο στηρίχθηκε η οργάνωση μας για τις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου, αλλά και τα 3 αναγκαία επόμενα βήματα οργανωτικού χαρακτήρα του κινήματος μας.

Σύντομος Απολογισμός
Σε αυτές τις δυο σημαντικές εκλογικές αναμετρήσεις, για την Ελλάδα και τους Έλληνες αλλά και για τις εκλογικές μας περιφέρειες και τους συμπολίτες μας, δώσαμε έντιμα τον αγώνα για την Εθνική Ανεξαρτησία με ξεκάθαρο πολιτικό λόγο και με ένα ουσιαστικό και πλήρες κατατεθειμένο κυβερνητικό πρόγραμμα, την «Εθνική Αντιπρόταση».
Αυτούς τους δύο μήνες μεταφέραμε με πάθος τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε κάθε γωνιά της Πατρίδας, προτάσσοντας το Εθνικό συμφέρον, την καταγγελία των Μνημονίων της υποτελείας και εξαθλίωσης και την αντίσταση μας στους διεθνείς τοκογλύφους και την Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Ο Ελληνικός λαός, το Εκλογικό σώμα, αντιλήφθηκε την δυναμική των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την παρουσία των Υποψηφίων Βουλευτών, των Στελεχών, των εθελοντών μας, των ομιλιών, και φυσικά του υλικού που διατέθηκε σε κάθε περιφέρεια. Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, με ανύπαρκτη έως ελάχιστη οικονομική βοήθεια, με παραλήψεις, σίγουρα και με λάθη πετύχαμε πολλά. Με εντατικοποίηση της προσπάθειας όμως, μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα.

Τα επόμενα Βήματα.
  1. Καλούμαστε όλοι μαζί , να μεγεθύνουμε αυτό που δημιουργήσαμε. Η συντήρηση δεν ταιριάζει στους Ανεξαρτήτους Έλληνες και δεν αξίζει στην Ελλάδα που θέλουμε να ξαναπάρουμε στα χέρια μας.
  2. Καλούμαστε να κάνουμε τον δικό μας απολογισμό , να εντοπίσουμε τα λάθη , να αναγνωρίσουμε τις αδυναμίες μας και να τα καταθέσουμε "λακωνικά" σε μια σελίδα έως 10 Ιουλίου 2012 όχι μόνο τα λάθη μας, αλλά και τις προτάσεις μας για την επόμενη μέρα του κινήματός μας στην εκλογική μας περιφέρεια, ώστε να μπορούμε να προγραμματίσουμε από κοινού, με μεθοδικότητα τα επόμενα βήματα..
  3. Καταθέστε γραπτώς, όπου αυτό είναι δυνατόν, τις προσωπικές σας προτάσεις ή τις προτάσεις των προσωρινών Συντονιστικών Επιτροπών για την Ανάπτυξη κα ι την διεύρυνση της " βάσης" , της περιφερείας μας, του Νομού μας του Δήμου & κοινότητας. με συγκεκριμένο τρόπο με χρόνο - πλαίσιο & ουσιώδη σταδιακά βήματα που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την δυναμική παρουσία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων .
  4. Δεδομένης της οικονομικής στενότητας, είναι αυτονόητο ότι οφείλετε να ιεραρχήσετε τις προτάσεις σας για δράσεις και ενέργειες, συνεκτιμώντας και το κόστος στην αποτελεσματικότητα των προτεινόμενων δράσεων

Τέλος, ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά όλους που με πάθος "έτρεξαν" αυτόν το δύσκολο αγώνα. Πάντα στην διάθεση σας . Είμαστε Πολλοί Είμαστε Ανεξάρτητοι Είμαστε Έλληνες και συνεχίζουμε....



Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ

                       ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ                              ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΥΤΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου