Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Στη μάχη του προ-Ολυμπιακού τουρνουά η Εθνική Ελλάδας

Στη μάχη του προ-Ολυμπιακού τουρνουά η Εθνική ΕλλάδαςΣτο μακρινό Καράκας ξεκινά απόψε η προσπάθεια της εθνικής ομάδας μπάσκετ να κερδίσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Απόψε το βράδυ στις 21:00 (ΕΤ1), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα τεθεί αντιμέτωπο της Ιορδανίας, στην πρεμιέρα του προ-Ολυμπιακού τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας.
Η εθνική προετοιμάστηκε μεθοδικά για τρεις εβδομάδες και είναι έτοιμη να διεκδικήσει την παρουσία της στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, για τρίτη συνεχή φορά...

Ο Μάντζαρης έχει σχεδόν ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη, αλλά είναι αμφίβολο αν θα χρησιμοποιηθεί από τον Ηλία Ζούρο, καθώς μάλλον θα προφυλαχθεί για την πολύ πιο δύσκολη αναμέτρηση της Τετάρτης, απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο.
Οι συμμετέχουσες ομάδες στο τουρνουά της Βενεζουέλας είναι χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους των τριών. Τα δύο πρώτα συγκροτήματα κάθε ομίλου θα προκριθούν στα προημιτελική φάση, όπου και ξεκινούν οι νοκ άουτ αναμετρήσεις. Οι νικητές των ημιτελικών προκρίνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο θα λάβει ο νικητής του μικρού τελικού. Τελικός δεν θα γίνει, αφού δεν χρειάζεται.
Υπενθυμίζεται ότι στους Αγώνες του Λονδίνου (29/7-12/8) έχουν ήδη προκριθεί οι Αργεντινή, Γαλλία, Τυνησία, ΗΠΑ (Α΄ Όμιλος), Αυστραλία, Βραζιλία, Κίνα, Μεγάλη Βρετανία και Ισπανία (Β΄ Όμιλος). Οι δύο πρώτες ομάδες του προ-Ολυμπιακού Τουρνουά θα μπουν στον Α΄ όμιλο και η τρίτη στον Β΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου