Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Συνεχίζεται η πορεία προς την νίκη των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Νωρίς το πρωί της πρωτομαγιάς ο Πάνος Καμμένος μετέβη στη Νάξο, όπου τον περίμεναν πολλοί φίλοι του κόμματος. Επισκέφθηκε τη Χώρα, στην οποία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ψαράδες, αλλά και τους απλούς πολίτες στα καταστήματα του...
κεντρικού παραλιακού δρόμου. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Νάξου. Εκεί άκουσε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που υπηρετούν στα νησιά, προκειμένου να προσφέρουν υπηρεσίες στους κατοίκους.

Αργότερα, με τη συνοδεία Ναξιωτών επισκέφθηκε χωριά του νησιού (Αγερσανί και Αγία Άννα, Φιλώτι). Από εκεί επέστρεψε στη Χώρα στην οποία επισκέφθηκε το Δημαρχείο στο οποίο συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Λιανό, ενώ έδωσε συνέντευξη τύπου σε τοπικά μέσα ενημέρωσης. Με φουσκωτό και φίλους αναχώρησε για τα επόμενα νησιά της περιοδείας του, την Πάρο και τη Σύρο.

1 σχόλιο:

  1. ρε φιλε δεν λες ολη την αληθεια για το προγραμα!!!!!!μηπως πρεπει να μας πεις και για τον καυγα σε παραλιακο μαγαζι.ετσι και το bloks θα φυγει απο οργανο των <> ανεξαρτητων ελληνων και θα επανελθει εκει που ξεκινησε σαν ελευθερο.εκτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή