Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

"Αποτυχημένος και συκοφάντης ο Ντε Μολ"


"Αποτυχημένος και συκοφάντης ο Ντε Μολ"
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Θ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ...

Αναφορικά με τα όσα ισχυρίζεται ο Στεφάν ντε Μολ ότι δήθεν του ζητήθηκε να «χάσει» αγώνα για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές, ο κ. Θωμάς Μητρόπουλος, τότε μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο κος. Ντε Μολ ανέλαβε προπονητής στο ΑΙΓΑΛΕΩ τον Αύγουστο του 2004 που η ομάδα είχε βγει στο UEFA CUP υπό την τεχνική ηγεσία του προηγούμενου προπονητή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ και προκρίθηκε στους ομίλους του κυπέλλου UEFA αγωνιζόμενος με μεγάλες ομάδες όπως με την ΓΚΕΝΤΣΕΜΠΙΡΛΙΓΚΙ- ΜΙΛΝΤΕΣΜΠΡΟ- ΠΑΡΤΙΖΑΝ- ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ- ΛΑΤΣΙΟ.
Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους μετά από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα τελευταίο των οποίων ήταν το ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ- ΑΙΓΑΛΕΩ 2-0 και προκειμένου η ομάδα να συνέλθει αγωνιστικά χορηγήθηκε στο Ντε Μολ υποχρεωτική άδεια και την τεχνική ηγεσία ανέλαβαν οι βοηθοί του Κ.ΔΙΑΛΑΣ και Τ.ΠΙΣΤΟΛΗΣ, οι οποίοι και πέτυχαν την αγωνιστική ανάκαμψη αφού προέκυψαν τρία συνεχόμενα επιτυχημένα αποτελέσματα ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ- ΑΙΓΑΛΕΩ 1-1, ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΟΚ 2-1 για το πρωτάθλημα, ΑΙΓΑΛΕΩ- ΠΑΟΚ 1-0 για το κύπελλο. Μάλιστα, ο αθλητικός τύπος  της εποχής εκείνης έχοντας αντιληφθεί ότι επίκειται αλλαγή τεχνικής ηγεσίας έγραφε ένα μήνα πριν την αντικατάστασή του ότι «τρίζει η καρέκλα του Ντε Μολ» και άλλα σχετικά ρεπορτάζ.  Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Ντε Μολ προέβη σε καταγγελία στην Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο ζητώντας ένα υπέρογκο ποσό σαν αποζημίωση.
Η Ε.Ο.Δ./ Ε.Π.Ο. επιδίκασε ένα κατά πολύ μικρότερο ποσό το οποίο αρνήθηκε να παραλάβει ο Ντε Μολ και το ΑΙΓΑΛΕΩ το κατέθεσε στο ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ επ’ονόματί του.
Ο ισχυρισμός του Ντε Μολ ότι δήθεν του ζητήθηκε να χάσει αγώνα προκειμένου να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές είναι αστείος διότι το ΑΙΓΑΛΕΩ από το 2000 μέχρι το 2007 ήταν μία από τις πιο εύρωστες οικονομικές ομάδες και ουδέποτε καθυστέρησε πληρωμές του προσωπικού της έστω για μια ημέρα. Επιπλέον, δεν όφειλε ούτε ένα ευρώ σε εφορία, Ι.Κ.Α., υπερκείμενες αρχές ή κάποιον προμηθευτή.
Είναι προφανές ότι με τη συγκεκριμένη δήλωση ο Ντε Μολ, εκτός του ότι βγάζει την πικρία του για τις οικονομικές μας διαφορές, προσπαθεί να διασώσει την επαγγελματική του καριέρα αιτιολογώντας την εν γένει αποτυχία του στην Ελλάδα αφού πρόσφατα εξεδιώχθη και από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΙΝΑ με κωμικές και αστήρικτες αιτιολογίες τις οποίες θυμήθηκε μετά πάροδο οκτώ ετών. Η πρόθεσή του δε να συκοφαντήσει πλην της ομάδας του ΑΙΓΑΛΕΩ και τη χώρα που «έφαγε» ψωμί, εκμεταλλευόμενος τη σημερινή οικονομική κρίση, φαίνεται ξεκάθαρα στη φράση του: «Οι Έλληνες αν δεν πουν ψέματα, δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ».
Τέλος, επειδή ο Ντε Μολ είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού θα μελετήσουμε με ποιο τρόπο θα κληθεί να λογοδοτήσει για τα λεγόμενά του.
Όσον αφορά στη δικαστική διαμάχη μου με τον κ. Αντιπαριώτη, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης, δεν προτίθεμαι να μετάσχω δια της απαντήσεώς μου σε ραδιοφωνική ή τηλεοπτική αντιπαράθεση και η απάντηση θα δοθεί από την ελληνική δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου