Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Με το νικήτηριο Γκόλ του Καρούση απο άλλο πλανήτη


Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Πανναξιακός σήμερα το απόγευμα, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-1 του Άγιαξ Ταύρου και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Δ’ Εθνική. Ο Πανναξιακός ήταν ανώτερος και έφτασε δίκαια στη νίκη. Στο 13’ ο Στάμος έδωσε το προβάδισμα...
στους Ναξιώτες, όμως ο Φύτρος στο 48 έκανε το 1-1. Η σπουδαία νίκη για τον Πανναξιακό ήρθε στο με εκπληκτικό γκολ λόμπα του Καρούση στο 82.
Απο τον Πανναξιάκο ξεχώρισαν οι Καρούσης, Κουτελιέρης, Σουσούνης και ο εκλήκτικος παρά τα χρόνια του Δημήτης Παλάζης.

Δηλώσεις των προπονητών του Πανναξιακού και του Αίαντα Ταύρου
Μετά το παιχνίδι, Πανναξιακός-Αίαντας Ταύρου 2-1, οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις:

Δημήτρης Σκούνας (προπονητής Πανναξιακού): Είμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού και δεχτήκαμε το γκολ από την μία φάση που έκανε ο Ταύρος στο δεύτερο ημίχρονο. Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους και δίκαια φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα.
Δεν τελείωσε τίποτε εδώ, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Έχουμε κάνει και καλύτερα παιχνίδια φέτος, ιδιαίτερα εκτός έδρας.

Ανδριανάκης Αναστάσιος (βοηθός προπονητή Άγιαξ Ταύρου): Δεν πήγαμε καλά στα πρώτα δέκα λεπτά καθώς ο Πανναξιακός με τον κόσμο και την δυναμική του μπήκε για να πάρει το παιχνίδι. Στο υπόλοιπο διάστημα βελτιωθήκαμε και κάναμε δύο φάσεις στο Α’ ημίχρονο.
Στο Β’ μέρος μπήκαμε πολύ καλύτερα και από έναν πανέμορφο συνδυασμό ισοφαρίσαμε 1-1. Από μία ωραία αντεπίθεση κερδίσαμε το πέναλτι, όπου ήταν και το κλειδί του παιχνιδιού. Από την στιγμή που ο Πανναξιακός προηγήθηκε εκ νέου, κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε.
Ο κ. Ανδριανάκης εξέφρασε το παράπονά του για το σκληρό παιχνίδι του Πανναξιακού (καθώς δύο παίκτες της ομάδας του μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Νάξου, όπως είπε) και για την φιλοξενία, κυρίως από την πλευρά της εξέδρας.
Τόνισε ότι ο όμιλος είναι πολύ δυνατός, ο καλύτερος ίσως τον τελευταίων 4 χρονών. Ο Πανναξιακός ήταν βελτιωμένος σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Έκλεισε λέγοντας ότι ο Πανναξιακός είναι η καλύτερη νησιώτικη ομάδα του ομίλου.


Το άλλο παιχνίδι τον Κυκλάδων έληξε ισόπαλο.
Η Μύκονος πήρε σημαντικό βαθμό ισοπαλίας, 1-1 με το Αιγάλεω, παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν από το 40’ με παίκτη λιγότερο. Το Αιγάλεω προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζανετάκου στο 40. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Ζουγανέλης της Μυκόνου. Παρότι έμειναν με 10 παίκτες, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν με κεφαλιά του Θεοδώρου στο 63. Στη συνέχεια το Αιγάλεω πίεσε, αλλά η Μύκονος κράτησε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής στον 8ο Όμιλο:
Καρλόβασι – Ελπιδοφόρος 0-2
Πανναξιακός – Άγιαξ Ταύρου 2-1
Μύκονος – Αιγάλεω 1-1
Περιστέρι – Τράχωνες 3-1
Αγία Παρασκευή – Νέα Ιωνία 0-1
Φωστήρας – Ρόδος 4-2
Ηλιούπολη – Μελίσσια 3-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ελπιδοφόρος 33 
Φωστήρας 33 
Τράχωνες 29
Άγιαξ Ταύρου 27
Αιγάλεω 26
Μύκονος 21 
Νέα Ιωνία 19
Ρόδος 18
Μελίσσια 17
Πανναξιακός 16 
Κως 14 
Περιστέρι 13
Αγία Παρασκευή 12
Ηλιούπολη 9
Καρλόβασι 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου