Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Δυναμική υποψηφιότητα ετοιμάζει ο Ε. Βενιζέλος


Δυναμική υποψηφιότητα ετοιμάζει ο Ε. Βενιζέλος
ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΝΙΚΗΣ
Να ταράξει τα  νερά στο εσωκομματικό τοπίο  του ΠΑΣΟΚ θέλει ο Ε. Βενιζέλος , που όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να καταθέσει την δική του υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Και η...
υποψηφιότητά του αυτή θα συνοδεύεται από τουλάχιστον - λένε οι ενημερωμένοι για τα εσωκομματικά  - 80 υπογραφές βουλευτών. Άσε τα άλλα στελέχη του Εθνικού Συμβούλιου
Θέλει να δημιουργήσει από τώρα την βεβαιότητα της νίκης, έτσι ώστε να μην αφήσει περιθώρια στον Χρ. Παπουτσή που ξάφνιασε τη Δευτέρα παραιτούμενος και ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος….
Στο μεταξύ, μια σειρά από σοβαρά και παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αναρωτιούνται αν προλαβαίνουν να οργανώσουν τις ανοιχτές εκλογές  που θέλει ο Γ. Παπανδρέου. Και όχι μόνον αυτό, αλλά αν υπάρχουν και τα χρήματα για να το κάνουν  και αν κάτι τέτοιο θα βοηθήσει το κόμμα τοις.
Έτσι, αφήνουν όλες τι πιθανότητες ανοιχτές. Από το να πάνε πίσω καμιά εβδομάδα οι εκλογές μέχρι να εκλέγει πρόεδρος του κινήματος από το έκτακτο συνέδριο του κόμματος.
Πάντως ο Ε Βενιζέλος, που ίσως αρχικά ήθελε ψηφοφορία μέσα στον μηχανισμό, τώρα  ζητά εκλογές όσο το δυνατόν πιο γρήγορα , αφού φοβάται όχι τις αλλαγές  των ημερομηνιών, αλλά μήπως ο Γ. Παπανδρέου παίζει ακόμα κάποιο παιχνίδι, μέχρι για παράδειγμα να κλείσει η Βουλή….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου