Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής Νοτίου Αιγαίου


Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασαν την Παρασκευή τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Τζώρτζη Μακρυωνίτη.
 OIKONOMIKH_EPITROPH

Η επιτροπή εξέτασε και ενέκρινε περισσότερα από 20 θέματα, μεταξύ των οποίων η προμήθεια και εγκατάσταση Συστημάτων Αφαλάτωσης Συμπαραγωγής και Τηλεθέρμανσης στο Αγαθονήσι, προϋπολογισμού 179.800€ και το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2012....


Θετική ήταν η γνωμοδότηση της επιτροπής αναφορικά με τη μελέτη, τη δημοπράτηση και τον ορισμό επιτροπής διαγωνισμού για το έργο επισκευής της γέφυρας του ποταμού Μάκκαρη, ύψους 600.000€, καθώς και τουσχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για το έργο επισκευής – συντήρησης παλαιού νοσοκομείου Ρόδου για κάλυψη αναγκών Διοίκησης – Μεταστέγαση υπηρεσιών, προϋπολογισμού 1.615.000,00€.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τον διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού των γραφείων των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στο Νομό Κυκλάδων, από τον οποίο προκύπτει σημαντική μείωση δαπανών συγκριτικά με προηγούμενα έτη, ενώ εγκρίθηκαν επίσης δαπάνες για δράσεις κοινωνικής μέριμνας, αθλητισμού και πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου