Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Γενικ(ώ)ς σε βέρτικο…


Γενικ(ώ)ς σε βέρτικο…
ΣΕ “ΓΚΕΛΑ” ΟΛΙΚΗΣ ΥΠΕΠΕΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ
Σε περιδίνηση φαίνεται πως βρίσκεται ο Πάνος Μπιτσαξής. Ο ΓΓΑ, λίγες μόλις ώρες μετά την ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε από την Συνέλευση της Super League για την τροποποίηση του...
καταστατικού (άρθρο 5) του Συνεταιρισμού, θέλησε να βάλει (;) τα πράγματα στη θέση τους απορρίπτοντας την απόφαση που πήρε η Λίγκα, αλλά μάλλον η σύγχυση στην οποία βρισκόταν τον οδήγησε σε ένα μεγάλο λάθος. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος, κάνει λόγω ότι:
«η ισχύς των νόμων δεν εξαρτάται από καταστατικά σωματείων και συνεταιρισμών και η συμμόρφωση προς τους νόμους αποτελεί υποχρέωση κάθε πολίτη» πράγμα όμως που καταρρίπτεται. Μετά τη ψήφιση του περίφημου άρθρου 19 του νόμου Γερουλάνου που δίνει την αρμοδιότητα στην ΕΕΑ να χορηγεί πιστοποιητικά συμμετοχής στις ΠΑΕ, οι αρμόδιοι ξέχασαν απ’ ότι φαίνεται να τροποποιήσουν το νόμο Ορφανού(3479/2006) σύμφωνα με τον οποίο πιστοποιητικά χορηγούνται μόνο από την ΕΠΟ!
Επί λέξει ο παραπάνω νόμος (άρθρο 29, παρ.12) αναφέρει:
«Ειδικά για το άθλημα του ποδοσφαίρου όλα τα θέματα λειτουργίας και οργάνωσης του αθλήματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των μελών της ρυθμίζονται αυτόνομα από την Ε.Π.Ο. και τα όργανά της σύμφωνα με το καταστατικό και τους κανονισμούς της, καθώς και αυτούς που καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ακόμη και αν προβλέπονται διαφορετικές ρυθμίσεις στο ν. 2725/1999, όπως ισχύει, και στην εν γένει αθλητική νομοθεσία. Θέματα οικονομικού ελέγχου για τις επιχορηγήσεις που λαμβάνει η Ε.Π.Ο. από το κράτος, ελέγχου νομιμότητας, δημόσιας τάξης και ασφάλειας υπόκεινται στην αποκλειστική ρυθμιστική αρμοδιότητα του κράτους».
Τον πήραν είδηση
Η γκέλα του Πάνου Μπιτσαξή φαίνεται πως μεταδίδεται με τη ταχύτητα του φωτός στα Μέσα του Τύπου. Ετσι, μετά το site iapopsi.gr και η εφημερίδα "Γάτα" τοποθετήθηκε δημόσια πάνω στον ανενεργό νόμο του Παύλου Γερουλάνου και την γκάφα του ΓΓΑ.
gata     gataki 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου