Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

«Βλέπει» Μανωλά ο Ολυμπιακός

 
 «Βλέπει» Μανωλά ο ΟλυμπιακόςΣτο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς. Οι Πειραιώτες εκτιμούν τα προσόντα του 21χρονου στόπερ της ΑΕΚ αφού είναι νεαρός σε ηλικία, έχει παραστάσεις από μία μεγάλη ομάδα του... ελληνικού πρωταθλήματος και έχει παίξει σε κάποια ευρωπαϊκά ματς, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος».

Το σημαντικότερο, όμως, στην υπόθεση του διεθνούς αμυντικού είναι το γεγονός πως το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να είναι έτοιμοι στο ενδεχόμενο που φτάσει μία πολύ καλή πρόταση για την παραχώρηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος έχει προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων από το εξωτερικό.

Μπροστά στην πιθανότητα να χαθεί ένας σημαντικός αμυντικός για τον Ολυμπιακό, οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ σκέφτονται να κινηθούν για την απόκτηση του Μανωλά.

Υπάρχει, όμως, προβληματισμός για την συμπεριφορά του νεαρού στόπερ, κάτι που φάνηκε στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων και τη στάση του απέναντι στον Γιάννη Μανιάτη.

Επίσης, οι Πειραιώτες θέλουν να είναι καλυμμένοι στο ενδεχόμενο που δεν καταφέρουν να βρουν τη χρυσή τομή με τη Βιγιαρεάλ για τον Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού τη φετινή σεζόν στην ομάδα.

Αρκετές είναι οι πιθανότητες ο Ρόι Κάρολ να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού στο Χάρκοβο, όπου την ερχόμενη Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Μέταλιστ για τη φάση των «16» του Europa League. Όλα δείχνουν ότι θα είναι στον πάγκο και λιγότερο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών. Πάντως, το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» παρουσιάζεται αισιόδοξο για την κατάσταση του Βορειοιρλανδού τερματοφύλακα.

Κάτι θέλει να πει ο Βαλβέρδε

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παραχωρήσει αύριο (στις 12:30) συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά τα θέματα που θα αναφερθεί. Ίσως ο 48χρονος προπονητής θέλει να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για την Μπαρτσελόνα ή γενικότερα το μέλλον του. Ωστόσο, θεωρείται απίθανο να ανοίξει τόσο νωρίς τα χαρτιά του και να κάνει γνωστές τις προθέσεις του. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Βαλβέρδε είχε τετ-α-τετ με τον Γιάννη Βρέντζο και μίλησαν σε πολύ καλό κλίμα.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επιβεβαίωσε την πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να δημιουργήσει τον Ολυμπιακό Β’, στον οποίο θα ενσωματώνονται σταδιακά οι νεαροί ποδοσφαιριστές ή παίκτες που έρχονται από το εξωτερικό.

Τη σκέψη να στείλει αεροπλάνο στο Ηράκλειο, όπου παίζει η Εθνική Ελλάδας με το Βέλγιο, και να πάρει τους έξι διεθνείς που θα είναι στο Παγκρήτιο έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Το ματς ξεκινάει στις 21:30 και οι Έλληνες διεθνείς θα αναχωρήσει αύριο στις 09:30 το πρωί από την Κρήτη. Στην αποστολή της «γαλανόλευκης» είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Χολέμπας και ο Μιραλάς από τους Βέλγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου