Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ  ΤΖΟΛΙ – ΠΙΤ.  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ Η ΛΟΠΕΖ!
OSKAR1
Πολλοί είναι εκείνοι που ανυπομο-
νούν να δουν όχι  τόσο τους πρωταγω-
νιστές των… Όσκαρ αλλά τους πρωταγω-
νιστές στο κόκκινο χαλί! Εκείνους ή καλύτερα εκείνες  που λάμπουν ή απογοη-
τεύουν με την εμφάνιση τους! Αυτή τη φορά η αλήθεια είναι πως...
δεν είχαμε ακραίες εμφανίσεις, ούτε πολύ προχωρημένες… Ωστόσο, όπως κάθε χρονιά κάποιες κυρίες ξεχώρισαν κατά πολύ και  απέδειξαν  πως έχουν γούστο και στυλ! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τα ονόματα τους φιγουράρουν κάθε χρόνο στη λίστα με τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που βρέθηκαν στα Όσκαρ!
H Ajelina Jolie η οποία παρουσίασε το βραβείο Best Adapted Screenplay ακολούθησε τις στιλιστικές της πεπατημένες επιλέγοντας μάξι τουαλέτα Atelier Versace με σκίσιμο και ολοκλήρωσε το look της με κοσμήματα Neil Lane, Salvatore Ferragamo ψηλοτάκουνα και clutch Jaime Mascaro. Ο (υποψήφιος) Βrad φόρεσε κοστούμι από τον αγαπημένο του Tom Ford.

Εξαιρετική η εμφάνιση της Gwyneth Paltrow με το ολόλευκο φόρεμα με την υπογραφή του  Tom Ford
OSKAR8
H 30χρονη Natalie Portman έφτασε στο κόκκινο χαλί φορώντας Dior Haute Couture τουαλέτα από τη συλλογή Rare Vintage (1954). Συμπλήρωσε το look με ψηλοτάκουνα Dior, clutch Charlotte Olympia, και κοσμήματα Harry Winston. Παρουσίασε το βραβείο του Α' αντρικού ρόλου το οποίο κέρδισε ο Jean Dujardin
OSKAR 3
Η Peneope Cruz φόρεσε μια τουαλέτα από τον Giorgio Armani από οργάντζα σε μπλε και γκρι, εμπνευσμένη από τα χρώματα του ουρανού σε καταιγίδα. Ολοκλήρωσε με κοσμήματα Chopard
OSKAR7
Τα βραβεία δεν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν χωρίς τη Jennifer Lopez να φέρνει γνήσια χολιγουντιανή λάμψη με αποκαλυπτική τουαλέτα Zuhair Murad και Ferragamo clutch.
OSKAR5
Η 39χρονη Cameron Diaz περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τουαλέτα Gucci dress την οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνα Salvatore Ferragamo και κοσμήματα Tiffany & Co. συνολικής αξίας 1 εκ. δολαρίων.
OSKAR6
Η αγαπημένη του George Clooney, Stacy Keibler έλαμψε μέσα στο φόρεμα  Marchesa
OSKAR 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου